Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Kivételesen könnyû és sokoldalú Atomic Backland 85 síléc kiemelkedik dinamizmusával és stabilitásával különbözõ tereptípusokon. Az Ultra Light Woodcore szerkezet megkönnyíti a feljutást, míg a speciális szénrostok a síléc mentén nagyobb stabilitást biztosítanak mélyhóban és sípályán egyaránt. Az Atomic Backland 85 Skin skitúra bõrök százszázalékos mohárból készülnek a legjobb feljutási teljesítmény érdekében.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=cBZAgPdVOs0

+

A Dynafit ST Rotation 10 skitúra kötés lenyûgözõen szilárd kötés, erõs lejtõbeli teljesítménnyel, legmagasabb kényelemmel és TÜV tanúsítvánnyal igazolt biztonsággal. A Dynafit szabadalmaztatott forgóelemét a nagyobb dinamikus lejtõzés során a sílécekre és a kötésre ható ütések kiegyenlítik. A 10 mm-es elõlapi nyomás garantálja, hogy az ugrás értéke állandó marad, még síléc hajlítása esetén is. Az optimális energiaátvitel a kötés és a síléc között az extrém magas válaszidõ és teljesítmény érdekében elérhetõvé válik a tökéletes bajonett pozitív zárral a sarok egységben. A boèné ve¾e Step-In több mint 30%-kal megkönnyíti a bejutást az orrba. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és könnyen készen áll a következõ lépésre. Ugyanakkor a kötés oldalirányú stabilitását növeli lefelé haladva. A "Hub Centering" rendszer minden forgóspicces kötésben lehetõvé teszi a cipõ "gyermekjáték" szerû kattintását a semleges helyzetbe, megkönnyítve a pozícióhoz való igazodást mászás közben. A sétamódban a fék automatikusan zárolódik a legjobb kezelhetõség érdekében. A kötés 45 mm-es állítási rugalmassággal rendelkezik, amely lehetõvé teszi a különbözõ talplemezhosszakhoz való igazodást. Az ugrási értékeket 4-tõl 10-ig lehet beállítani DIN skálán. Mint minden Dynafit kötés, a ST Rotation 10 is Németországban lett kifejlesztve és gyártva, és a Dynafit élettartam garanciát kínál.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=ZwfGdzUgGsc

A kötést felhelyezzük és pontosan hozzáigazítjuk a cipõhöz.

 

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Sí típus

Kernel típusa

A pálya típusa

,

Technológia

, , , , , ,

Paraméterek

Hosszokat

, , ,

Sugár

, , ,

Rocker

Kötéssel az ár tartalmazza

Nem

Márka

Alpesi síléc ATOMIC Backland 85 Skin 85 övekkel

Sí típus

Kernel típusa

A pálya típusa

,

Technológia

, , , , , ,

Paraméterek

Hosszokat

, , ,

Sugár

, , ,

Rocker

Kötéssel az ár tartalmazza

Nem

Márka

Hossz

, , ,

Biztonsági síkgerinc rögzítő DYNAFIT ST Rotation 10 / 90mm & 120mm

Lárma

Technológiák

, , , , ,

Kötés típusa

,

Kötősúly

Márka

Fékszélesség

Atomic

Az Atomic az egyik leghíresebb osztrák síléc- és sífelszerelés-gyártó. A téli sportokra összpontosító elsődleges gyártó sílécek, bakancsok, sisakok, kötések és botok gyártója és értékesítője különböző márkanevek alatt. AzAtomic márka azonban különösen büszke kiváló minőségű lesiklóléceire. Az Atomic jelenleg az ökológiai termelés és az ökológiai anyagok felhasználásának kiemelkedő támogatója. Ezért egyes símodellek gyártása során szándékosan újrahasznosított anyagokat használnak.

Előzmények

A cég alapítója Alois Rohrmoser, aki 1955-ben már a kezdetek kezdetén sílécgyártó műhelyként alapozta meg. Eredetileg négy alkalmazott évente mindössze 40 pár sílécet gyártott, ami elegendő volt az egész csapat támogatásához. A munka hatékonyabbá tételével sikerült 5 év alatt évi 5000 darabra növelni a termelést. 1981-re a termelést évi több tízezer pár sílécre sikerült növelni. Ebben az évben az Atomic Austria GmbH is bővítette a termelést a bulgáriai Chepelare-ben található gyár megnyitásával. Már maga az a tény, hogy egy nyugati cég gyárat nyitott a keleti tömbben, elég érdekes volt, hiszen ez a totalitarizmus korában ismeretlen dolog volt. 1994 óta az Atomic az Amer Sports Csoport része, és a mai napig a termelés több mint félmillió pár sílécre emelkedett évente. Az Atomic számos technológiai szabadalom tulajdonosa. 1979-ben hozták el a Bionic System-et, 1980-ban a HY-Vitronic-ot és 2008-ban a Doubledecket. 2009-ben fejlesztették ki a LiveFit technológiát, amely egy olyan technológia, amely automatikusan alkalmazkodik a síelő lábának formájához.

A TopSkisport.hu kínálatában

A TosSki étlapján az Atomic márkájú sílécek széles választékát találja. A széles kínálatban minden igényes síelő választhat a méretek és hosszúságok széles skálájából. Természetesen sílécek, botok és sisakok is vannak kínálatban. Az Atomic a síelők és az extrém sportok számára készült gerincvédő kínálatunkban is képviselteti magát. Thermal ruházat és kiegészítők teszik teljessé aktuális kínálatunkat a Topski.cz oldalon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ATOMIC Backland 85 síkészlet DYNAFIT ST Rotation 10 kötéssel és Skin 85 pántokkal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2023 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle