Leírás
Mérettáblázat
Értékelések
Kérdése van?

Nagyon sikeres Peltonen G-GRIP Facile W sílécek, amelyek kiváló teljesítményüknek és megfizethetõ áruknak köszönhetõen már sok olyan sífutó figyelmét felkeltették, akik nem szeretnék sílécet gyantázni.

https://www.topski.sk/sk/holmenkol-nowax-antiice-glider -spray-200-ml-2018/

+

cleaner: https://www.topski.sk/sk/cistic -on-slides-peltonen-g-grip-nanogrip-base-cleaner/

Technológia G-GRIP
A G-GRIP? egy szintetikus folyékony készítmény, amelyet a gyártás során a sícsúszda teljes hosszában alkalmaznak.
A G-GRIP? egy csúszó és fényvisszaverõ viasz, amely egyszerre mûködik.
A G-GRIP?-el ellátott Sifutóléc +10°-tól -20°C-ig használható, a G-GRIP? egy igazán univerzális reflexiós rendszer.
A gyártó garantálja, hogy a G-GRIP? tulajdonságai legalább 2000 km megtétele után is ugyanazok lesznek, anélkül, hogy ezt a készítményt újra kellene alkalmazni.

+

Sífutócipõ Alpina T40  hó ellen fedett cipzárral és tépõzáras húzópánttal, a sífutók kikapcsolódására lett kifejlesztve. A cipõk PVC anyagból készültek, ami rendkívül tartós, de egyben rugalmas is. A Soft Flex technológiával együtt a cipõ puha és tökéletesen rugalmas. Beépített Thinsulate Insulation béléssel rendelkeznek, amely kétszer olyan meleg és légáteresztõ, mint a normál szigetelés. Az anatómiailag kialakított talpbetét és az ergonomikus NNN talp biztosítja a stabil tartást. A cipõk gyorskötõ rendszerrel rendelkeznek.

+

Az ATOMIC Mover Lite sífutó botjai könnyûek, de ugyanakkor erõsek és robusztusak az alumínium kompozit szerkezetnek köszönhetõen. A puha és kényelmes fogantyú EVA hab anyagból készült, a praktikus biatlon hurok pedig kényelmesen körbeveszi a kézet anélkül, hogy korlátozná a mozgást.

A 175 cm-es sífutó sílécek 38-53 kg súlyú sífutók számára készültek. 
A 181 cm-es sífutó sílécek 42-64 kg súlyú sífutók számára készültek.
A 188 cm-es sífutó sílécek 52-72 kg súlyú sífutók számára készültek.
A 195 cm-es sífutó sílécek 58-86 kg súlyú sífutók számára készültek.

A kötést ingyenesen felszereljük és pontosan a cipõhöz igazítjuk.

Mi az a Nanogrip / G-GRIP

A finn Peltonen márka a világon elsõként rukkolt elõ egy teljesen új szerkezetû, kenésmentes sífutó sílécbõl, amely nem moher övet vagy mérleget használ, hanem nanotechnológiát szintetikus megoldás formájában, ami már A sílécek gyártása során a gyárban a csúszdákba fújják, és egyesíti a visszapattanó és csúszó viaszok tulajdonságait. A síléc csúszdájának teljes hosszában áthatol a Nanogrip réteg, vagyis nem csak a kenõkamra területét, hanem a csúszófelületeket is. A síléc teljes hosszában végzett kezelés az, ami a csúszási tulajdonságok enyhe romlását hozza magával, ami a gyártó szerint körülbelül 10%-a az optimálisan elõkészített (olajozott) terepsílécekhez képest. A Nanogrip domináns elõnye a sokoldalúság; ezek a sílécek stabilan teljesítenek plusz és mínusz hõmérsékleten is.

Az optimális menettulajdonságok elérése érdekében ezt a Peltonen modellt egyszer szükséges futtatni, mert a Nanogrip csúszó egyfajta végsõ öncsiszolása közvetlenül a havon történik. Az elsõ menetük kezdeti kb. 10 km-e során a sífutólécek kissé megcsúszhatnak (de nem) a visszapattanásban és/vagy tompábban csúszhatnak; mindez attól függ, hogy milyen hóra helyezi elõször a sílécet. Ez persze csak addig érvényes, amíg az ún a következõ kirándulásokon - mennek, a sílécek az elsõ méterektõl úgy fognak mûködni, ahogy kell. A síléc ezután a síléc teljes élettartama alatt megõrzi tulajdonságait, csak a kilométerek számának növekedésével a színe a síléc anyaga fokozatosan szürkérõl feketére változik (anélkül, hogy ez befolyásolná magát a csúszást). Ez a színváltozás elõször a síléc csúszó részein kezd megjelenni.

Ne kend!

Sílécek Nanogrip / G-GRIP sa technológiával - szó szerint! - nem kenhetõ csúszó vagy felszálló viaszokkal; ezért teljesen alacsony karbantartási igényûek. Az egyetlen gondozás, amit a csúszda néha igényel, az a gyengéden emelkedõ viaszalátétekkel való tisztítás. Problémás, nulla körüli hõmérsékleti és idõjárási körülmények között, havazás esetén a gyártó javasolja a síléc speciális folyékony jegesedésgátló viasszal történõ kezelését, pl. Holmenkol No Wax Anti Ice. Ennek a készítménynek az az elõnye, hogy csúszóviaszként is mûködnek, így egyben javítja a sílécek csúszását.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 100 kg
Nem

A sífutó síléc típusa

,

Útvonal típusa

A sífutó típusa

Emelkedő pikkelyek

Kötőrendszer

Kötéssel az ár tartalmazza

Márka

PELTONEN G-Grip Facile W terepkészlet, NNN kötéssel (KARBANTARTÁS MENTES TERJEZŐ CSIZMA)

Nem

A sífutó síléc típusa

,

Útvonal típusa

A sífutó típusa

,

Emelkedő pikkelyek

Kötőrendszer

Kötéssel az ár tartalmazza

Márka

Hossz

, , ,

Sífutó cipő ALPINA T40 Plus - NNN

Nem

A használat

Cipő rögzítés

Fűző rátét

Szigetelés

Technológiák

, ,

Márka

Szín

Méret

, , , , , , , , ,

Rudak sífutáshoz ATOMIC Savor Black

Márka

Szín

A rudak mérete

, , , , , ,

Csúszdatisztító PELTONEN G-grip-Nanogrip Base Cleaner 170ml

Márka

Szín

Fekete rúd és rúdtartó

Márka

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Terep szett PELTONEN G-Grip Facile W + Alpina T40 cipő + botok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2023 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle