Fizetési lehetőségek

Ár és fizetési feltételek

Az eladó az árváltoztatás jogát fenntartja. A Fogyasztó a megrendelés 3.8 pont szerinti végleges visszaigazolásakor ezen a szerveren feltüntetett árakon rendeli meg az árut.

Az eladó köteles a megrendelt áru árának eltérését a vevőnek a megrendelés feladásakor és annak visszaigazolásakor írásban értesíteni. A megváltozott ár vásárló általi visszaigazolása az eredeti megrendelés helyett új megrendelésnek minősül.
Az eladó fenntartja a jogot a termék műszaki paramétereinek és színeinek megváltoztatására a szállított áru tulajdonságainak javítása érdekében előzetes írásbeli értesítés nélkül.
A vásárló az alábbi módokon fizetheti ki az árut:
Rendelés - a fizetést banki átutalással teljesíti a számlánkra. A küldeményt az összeg számlánkra történő beérkezését követően küldjük. Ha a fizetés a fizetési adatok elküldését követő 2 napon belül nem történik meg, megrendelését töröltnek tekintjük.
Online fizetési kártya - a megrendelés elküldése után egy biztonságos online felületre kerül a bankkártyás fizetéshez fizetési rendszereken keresztül. Ez a leggyorsabb fizetési mód.
Utánvéttel – az áru átvételekor.

© 2024 - Minden jog fenntartva
cross