GYIK

Bejegyzés

A regisztráció nagyon egyszerű. A jobb felső részben a Regisztrációkra kell kattintani. Megjelenik a regisztrációs adatokat kérő oldal. Az adatok helyes kitöltése után csak írja be kódként, amely különböző betűformákban jelenik meg, majd nyomja meg a "Regisztráció" gombot.

3.1. Az eladó kijelenti, hogy az ügyfelekkel kapcsolatos információkat a Cseh Köztársaság vonatkozó törvényeinek, különösen a 101/2000 Coll. számú személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően tárolják. a későbbi módosításokkal és rendeletekkel módosított formában.

3.2. A vevő a szerződés megkötésével hozzájárul személyes adatainak a szerződés sikeres teljesítését követően az eladó adatbázisában történő kezeléséhez és gyűjtéséhez, az adatkezeléssel való írásbeli egyet nem adásáig.

3.3. A vásárló írásbeli kérelemre jogosult személyes adataihoz hozzáférni, azokat helyesbíteni, ideértve ezen adatokra vonatkozó egyéb törvényes jogokat is.

3.4. A vásárlók személyes adatai teljes biztonságban vannak a visszaélés ellen, és nem adják át más személynek. Ez alól kivételt képeznek a külső fuvarozók vagy egyéb alvállalkozók, akiknek az ügyfelek személyes adatait az adásvételi szerződés szerinti teljesítéshez szükséges minimális mértékben továbbítják.

3.5. A vevő írásban kérheti az adatok eltávolítását az eladó adatbázisából.

Áruk rendelése

1. Kattintson a "Kosárba" gombra. A kiválasztott termék bekerült a virtuális kosarába, amely azonnal megjelenik.
2. A kosár oldalon módosíthatja a megrendelt darabszámot, kidobhatja a meggondolt árut, vagy az utolsó pillanatban hozzáadhat hasznos kiegészítőket. Ha szeretne valamit választani üzletünkből, csak kattintson a "Vissza az áruházba" gombra, de ha már minden megvan, amire vágyott, kattintson a "Rendelés folytatása" gombra.
3. A következő lépésben válassza ki, hogy nem regisztrált vásárlóként kíván-e vásárolni, vagy regisztrál. Mindkét esetben ugyanazokat az adatokat tölti ki, az egyetlen különbség az, hogy a regisztrált felhasználók a jövőben anélkül vásárolhatnak, hogy ki kell tölteniük a szállítási és számlázási adatokat, és teljes áttekintést kaphatnak minden rendelésükről.
4. Akár regisztrált, akár nem regisztrált vásárlóként dönt, a rendelési folyamat következő lépésében ugyanazokat az adatokat tölti ki:

személyes adatok
cégadatok (csak vállalkozóknak)
Szállítási cím
Elérhetőségi adatok.

5. Az áru gyors és problémamentes kiszállításához szükséges adatok elküldése után a pénztáros oldalra kerül, ahol kiválaszthatja a szállítási, fizetési módot, illetve kedvezményes utalvány esetén itt adja meg annak speciális kódját .
6. Az utolsó lépésben gondosan ellenőrizze az összes megadott adatot, és ha minden megegyezik, kattintson a "megerősítés" gombra a rendelés elküldéséhez. A megrendelés elküldését követően azonnal pro forma számlát küldünk az Ön e-mail címére, és hamarosan telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot webáruházunk munkatársával, aki ellenőrzi a szállítási és számlázási adatok helyességét.

A raktárkészletről a „rendelkezésre állás” tételnél egy adott termék részletében tájékozódhat.

Ha az Ön által választott modell a megadott méretben és színben nincs raktáron, akkor erről e-mailben vagy telefonon azonnal értesítjük.

Két alternatíva közül választhatsz:

1. Lehetősége van másik terméket választani

2. vagy várja meg készletünk feltöltését.

Sajnos nincs.

35000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltséget mi álljuk Ön helyett

Megrendelését csak addig tudjuk módosítani vagy törölni, amíg azt a futárnak el nem adjuk. Ha szeretné lemondani rendelését és már kifizette azt, kérjük jelezze a 720 344 051 telefonszámon, vagy a topski@topskisport.hu e-mail címen.

A megrendelés elküldését követően a regisztráció során megadott e-mail címre értesítő e-mailt kap.

Áruszállítás

Jelenleg futárszolgálattal biztosítjuk a kiszállítás lehetőségét

Panasz

Minden szükséges információt megtalál a Panasztételi feltételek részben

Visszaküldött termékek

6.1. Ha a szerződés a vevővel a 3.5. pont szerinti jogviszonyként jött létre, azaz távközlő eszközzel jött létre, a vevő (fogyasztó) jogosult a szerződéstől 14 napon belül indoklás és kötbér nélkül elállni. a teljesítmény elfogadása.

Abban az esetben, ha a szolgáltató nem adta át a fogyasztónak azt a tájékoztatást, amelyet a (4) és (6) bekezdésben foglaltak alapján írásban vagy más hasonló módon köteles megadni, ez az elállási határidő a teljesítés kézhezvételétől számított 3 hónap. Ha azonban ennek során a tájékoztatást megfelelően adják meg, a három hónapos időszak lejár, és a kéthetes időszak kezdődik.

6.2. A szerződéstől való elálláskor a 6.1. a vevő köteles az árut eredeti csomagolásában (beleértve a címkéket és címkéket is) visszaküldeni, használat nyomai nem lehetnek rajta, sérülésmentesnek, hiánytalannak (tartozékokkal, garancialevéllel, használati utasítással stb.), a vásárlást igazoló dokumentum másolatával, ill. kísérő levél.

6.3. A szerződéstől való elállás feltételei a 6.1. pont szerint:

6.3.1. A szerződéstől való elállást mindig írásban kell megtenni.

6.3.2. Ha a jelen jótállás keretében visszaküldött áruk más csomagolásba vannak becsomagolva, kopás jeleit mutatják, vagy sérültek vagy hiányosak (beleértve a tartozékokat, jótállási jegyet, használati utasítást stb.), az eladónak jogában áll kártérítést követelni.

6.3.3. A posta és csomagolás, valamint az áru szállítóhoz történő szállításának költsége teljes egészében a megrendelőt terheli.

6.3.4. Az áruért járó pénzt banki átutalással vagy bankszámlájára történő átutalással azonnal visszautaljuk az összes dokumentum, például a fizetés elküldéséhez szükséges számlaszám kézhezvétele után. Ha a fogyasztó a Szt. (7) bekezdése alapján él a szerződéstől való elállási jogával, a szállító csak az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban ténylegesen felmerült költségek megtérítésére jogosult. A szállító köteles továbbá a kifizetett pénzösszegeket a fogyasztónak az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni.

6.3.5. Az eladó felelősséggel tartozik a fogyasztóval szemben azért, hogy az eladott dolog a vevő általi átvételkor az adásvételi szerződésnek megfelelő, különösen, hogy hibátlan. Az adásvételi szerződésbe ütközés esetén a fogyasztónak jogában áll elállni a szerződéstől. A fogyasztó jogosult arra, hogy a fogyasztó kérésére az eladó a terméket az adásvételi szerződésnek megfelelő állapotba térítésmentesen és indokolatlan késedelem nélkül visszaszolgáltassa akár a termék kicserélésével, akár kijavításával. Ha ilyen eljárás nem lehetséges, a vevő ésszerű árengedményt kérhet a termék árából, vagy elállhat a szerződéstől. Ez nem vonatkozik arra az esetre, ha a fogyasztó a dolog átvétele előtt tudott az adásvételi szerződés megszegéséről, vagy maga okozta az adásvételi szerződés megszegését.

6.3.6. A vevő tudomásul veszi, hogy ha az áruval együtt ajándékot adnak át, az eladó és a vevő között a szerződés azzal a feltétellel jön létre, hogy ha a fogyasztó a Ptk. 53. § (7) bekezdése alapján él a szerződéstől való elállási jogával. z., a vevő köteles a visszaküldött ajándékokat a visszaküldött áruval együtt visszaküldeni.

Ha ezeket nem küldik vissza, ezeket az értékeket a vevő jogalap nélküli gazdagodásaként kell értelmezni.

6.4. A vevő szerződéstől való elállása a 3.6. (vállalkozó):

6.4.1. Kisebb szerződésszegésnek minősül, ha az eladó késedelmesen szállítja az árut, kivéve a Kereskedelmi törvénykönyv 345. § (2) bekezdésében foglaltakat.

Abban az esetben, ha az eladó a vevővel egyeztetett új határidőn belül sem szállítja ki az árut, a vevő jogosult a szerződéstől elállni, amikor az elállást írásban kell megtenni, és azt az eladónak kézbesíteni kell.

6.4.2. Nem jogosult a vevő elállni a szerződéstől az eladó késedelme miatt, ha olyan üzenetet kapott, hogy az adásvételi szerződés szerinti teljesítést már elküldték a vevő címére.

6.4.3. Ha az árut műanyag csomagolásban szállítják, amelyet a vevő vállalkozó megsemmisít, és az áru elállás miatt a visszaszolgáltatást követően újként nem értékesíthető, az eladót értékvesztés térítés illeti meg, melynek különbözeteként az értékvesztés összege kerül megállapításra. az áru eladásának vételára és az áru használtként értékesíthető vételár között.

6.4.4. Az eladó jogosult az adásvételi szerződéstől elállni, ha a vevő vállalkozója ismételten elmulasztja az áru szállítását, ami ebben az esetben nem érinti az eladó kártérítési jogát.

6.5. Abban az esetben, ha az eladó a megrendelés visszaigazolását követően megalapozott aggodalomra okot adó tényeket megbízhatóan fedez fel arra vonatkozóan, hogy a felkínált áru nem felel meg a szabad piacon történő értékesítés jogszabályi feltételeinek, vagy nem felel meg a biztonsági feltételeknek, vagy a rendelkezésére álló áru. Az eladó olyan hibákat és hiányosságokat kezd el kimutatni, amelyeket nem az eladó okozott, ha az eladó nem tudja biztosítani az áru legalább normál minőségben történő szállítását.

Az eladó köteles haladéktalanul tájékoztatni a vevőt erről a szerződéstől való elállásról.

6.6. A vevőnek jogában áll elállni a szerződéstől vis maior miatt is, amely aránytalanul megnehezíti vagy akár lehetetlenné teszi a megfelelő teljesítést, ha háborús, természeti katasztrófa és egyebek súlyosabbak lehetnek. Az ilyen jellegű események a vevőt és az eladót a szállítás idejére mentesítik a szállítási kötelezettség alól, és feljogosítják az eladót választása szerint a normál feltételek helyreállítását követően a megbeszélt mennyiség későbbi leszállítására vagy a szerződéstől való elállásra. a még át nem szállított árukra vonatkozóan. Ha a vis maior esemény 4 hétnél tovább tart, úgy a vevő is jogosult elállni a szerződéstől, ha a szállítás még nem történt meg.

A Vevő köteles az árut hiánytalanul, hiánytalan dokumentációval, sértetlenül, tisztán, lehetőség szerint az eredeti csomagolással együtt visszaküldeni abban az állapotban és értékben, amelyben az árut átvette, legkésőbb az adásvételi szerződéstől való elállást követő 14 munkanapon belül.

A pénzt a vevő szerződéstől való elállásának, a postai utalvány feladására szolgáló bankszámla vagy cím közlésétől és az áru visszaküldésének hatályba lépésétől számított 7 napon belül visszaküldi a vásárló fogyasztónak.

Az árut Utánvét NÉLKÜL küldje el a Topski šport, Dlhá 61, 010 09 Žilina címre.

Az e-shopból csak futárcéggel lehet árut váltani.

Az e-shopból gond nélkül visszaküldheti az árut. A visszaküldés azonban csak a futárcégnél lehetséges.

© 2024 - Minden jog fenntartva
cross