Jelenleg akciós készletben vásárolhatja meg ezt a terméket

Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

A lesikló sílécek ELAN Black Magic Light Shift a szabadidõs síelõk számára készültek, akik szeretnék feszegetni határaikat és minden utazással fejlõdni. A Parabolic Rocker kényelmes, egész napos síelést biztosít, és minden kanyarban irányítást biztosít.

Parabolic Rocker
Az Elan egyedi dizájnja ötvözi a nagyvonalú szabást enyhén megemelt lábujjjal és sarokkal, így könnyebbé és szórakoztatóbbá teszi a fordulást, különösebb erõfeszítés nélkül. Ez a kombináció lehetõvé teszi a síelõ számára, hogy gyorsabban haladjon.

GrooveTip
A GrooveTip technológia maximálisan megerõsíti önbizalmát, egyensúlyt, kényelmet és kontrollt biztosít a sílécek felett.

Dual Woodcore
A Dual famag két szimmetrikus fagerendából áll, amelyek a mag külsõ oldalán helyezkednek el. Ez a konstrukció jobb energiaátvitelt tesz lehetõvé, és javítja az éltapadást, miközben a sílécek továbbra is nagyon jól irányíthatók különféle hóviszonyok között.

Full Power Cap
A szerkezetileg egyszerûbb modellekben alkalmazott technológia. Az alacsony súly megkönnyíti a fordulást és az esetleges hibák megbocsátását.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg N/A
Sí típus

Kernel típusa

A pálya típusa

Technológia

, , ,

Paraméterek

Hosszokat

, ,

Sugár

, ,

Nehézség

,

Kötés

Kötéssel az ár tartalmazza

Nem

Márka

Magasságod cm-ben

, ,

Hossz

, ,

Elan

A Begunje nad Gorenjskem város szlovén sportszergyártója elsősorban kiváló minőségű síléceiről és snowboardjairól híres a sportvilágban. A tengerparti tájak és a vízi sportok szerelmesei azonban a kajakok, csónakok és egyéb sportfelszerelések jelentős gyártójaként is ismerik Elant. A Lets már évtizedek óta bevált márka a szlovák amatőr és profi síelők több generációja számára.

Előzmények

A cég történetét a II. világháború a jugoszláv partizánegységek működése során. 12 szakképzett iparos készített sílécet a partizánoknak, s talán nem is tudták, hogy a későbbiekben lehetővé teszik a sportszeripar egyik legjelentősebb cégének létrejöttét. A hivatalos kezdet 1945-re nyúlik vissza, alapítójának Rudi Findžar sikeres síugrót tartják, aki közvetlenül tesztelte a legyártott síléceket. Néhány évvel a háború után a cég exportálni kezdett Nyugat-Európába és az USA-ba. Az 1960-as években a gyártás kiterjedt csónakokra, kajakra, valamint tenisz- és tollaslabda ütőkre.

Az Elan az 1960-as évek óta fektet be kutatásba és fejlesztésbe. Közreműködött a sílécek fejlesztésében, szabadalmaztatott számos technológiát, dizájnt és különlegesen formált carving sílécet. A kilencvenes években nőtt a snowboardgyártás. Az Elan márkát 1970-ben több világkupa győztese, Ingemar Stenmark népszerűsítette a nemzetközi síversenyeken.

Kíváncsiság

Az Elan sílécet James Bond használta a James Bond: Homicide Prospect című filmben. 1985-ben történt, és akkoriban Roger Moore alakította.

Elan az Enterprising Girl című filmben is feltűnt, ahol Sigourney Weaver színésznő kezében voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lesiklólécek ELAN Black Magic Light Shift + ELW 9.0 GW Shift” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle