Sílécek

A futófelszerelés kiválasztásakor először is meg kell határozni, hogy milyen stílust szeretnél használni, szeretnél-e kikapcsolódni és kikapcsolódni, vagy sportolási ambícióid is vannak. Ennek megfelelően megkülönböztetjük ezeket az alapvető stílusokat:

 


Klasszikus sífutó - Tourist

Ezeket a síléceket klasszikus technikával, módosított pályán való futáshoz tervezték.

Kezdőknek és szabadidős sífutóknak ajánljuk a mérleggel, mászóövvel (bőrrel) vagy NanoGrip technológiával ellátott síléceket.

A pikkelyalapokon mart vagy dombornyomott "mérleg" kiemelkedések vannak. Ezeken a sífutó síléceken gyantázni kell a csúszó részt és a visszapattanót (ha felfelé akar menni).

A mászóövvel (bőrrel) ellátott síléceken a sífutó sílécek közepén egy mart furat található, ahol egyben ragasztják a mászóövet, ami cserélhető. Ezeken a sífutó síléceken csak a csúszó részt kell gyantázni, a mászóöv önmagában is tökéletesen működik, de +1 °C és -1 °C közötti hőmérsékleten fagyálló spray-vel le kell fújni és meg kell tisztítani. időről időre.

A NanoGrip futófelületek szintetikus folyékony készítményt tartalmaznak a futófelületre. Csúszó- és fényvisszaverő viaszként is működik. +10°C és -20°C között használhatók. A NanoGrip egy igazán univerzális reflexiós rendszer. Az alapok teljesen karbantartásmentesek. A gyártó garantálja, hogy a Nanogrip tulajdonságai ugyanazok lesznek legalább 2000 km-en keresztül anélkül, hogy újra fel kellene használni ezt a terméket.

A technológiát már ismerő haladó sífutóknak ajánljuk a sima talpú, majd mászóövből vagy NanoGrip technológiából származó sífutókat.

 


Síléc - gördeszka

Korcsolyázáshoz tervezett sífutó sílécek. A korcsolyázás az egyik leggyorsabb futási stílus. Az ilyen sífutó síléceken nincs mérleg vagy érdesített alap közepe. Kicsi, alacsony hegyük van, megerősített élük, és teljes hosszában keskenyebbek.

 


Kombi síléc - klasszikusokhoz és korcsolyázáshoz

Univerzális sífutó síléc, alkalmas szabadidős sífutók számára. Egyesítik a klasszikus sífutó sílécek és a terepsílécek tulajdonságait. A kombi sílécek keményebbek, mint a klasszikus sílécek, ugyanakkor hosszabbak is, mint a korcsolyalécek.

 


Hátsó sílécek - pályán kívül vagy mélyebb hóba

Sífutó, alkalmas tereppályák vagy mélyebb hóban való tekerésre. Gyakran acél szélűek, szélesebbek, ezért alkalmasak mély hóban és jeges felületeken történő motorozásra.

A sífutó sílécek kiválasztása nagyon egyszerű.

Minden e-shopunkban talált sífutóhoz található egy súlytáblázat a leírásban, amely az Ön súlyának megfelelően határozza meg a sífutó síléc pontos hosszát.

Ez a legegyszerűbb módja a választásnak.

Hisszük, hogy könnyű lesz az Ön számára.

© 2024 - Minden jog fenntartva
cross