Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Alpesi sílécek ELAN Ripstick Tour 88 az úgy tervezték, hogy a legstabilabb lejtmeneti teljesítményt és ugyanakkor a hosszú és megerõltetõ emelkedõkhöz szükséges kis súlyt biztosítsa.

WoodCore Tubelite
A TubeLite famagos konstrukció két rendkívül könnyû, 5 mm átmérõjû üreges széncsövet használ, amelyek egy laminált famagba vannak beágyazva. Ezek a csövek a síléc oldalvágásának ívét másolják. Hozzájárulnak a torziós stabilitáshoz, az erõs visszaverõ képességhez, ugyanakkor lehetõvé teszik kisebb mennyiségû anyag felhasználását a mag felépítéséhez. Az eredmény rendkívül könnyû, könnyen irányítható és stabil síléc.

Profil Amphibio
Az Amphibio profil egy egyedülálló technológia, amely egyesíti a rocker és a camber élkonstrukciós profilokat. A jobb és bal síléc eltérõ felépítésének köszönhetõen a belsõ dõlésszög jó tapadást garantál, míg a himbaprofil külsõ éle megkönnyíti a kanyarok közötti sima átmeneteket.

Szénrudak
A famag felületén elhelyezett szénrúd hozzájárul a nagyobb keménységhez és a jobb menetteljesítményhez.

Üvegszálas
A laminált megerõsítés optimalizálja a síléc rugalmasságát és hozzájárul a nagyobb csavarási merevséghez. A laminált szálak a síléc magja alatt vagy felett helyezkednek el, és javítják annak szerkezeti szerkezetét.

360°-os oldalfal
A 360°-os oldalél egyedülálló és hatékony megoldás a teljesítmény növelésére a kis súly megõrzése mellett. Az oldalsó élek a síléc teljes hosszában piramis alakúak, és a rezgések elnyelésére és a stabilitás javítására szolgálnak nagy sebességnél.

+

Síalpinista övek KOHLA Multifit Mixmohair 120 mm megbízható csúszásgátló hevederek, amelyek hosszú élettartammal rendelkeznek. Kiváló menettulajdonságokkal rendelkeznek, és tavasszal is jól tapadnak fagyott havon. Megbízhatóan tartanak és nem csúsznak. A Skialp öveknél a Kohla olyan membránt használ, amely megakadályozza, hogy a nedvesség behatoljon a szálakba a ragasztóba, és így az öv nem fagy meg vagy levál. Nem kell minden szezonban új öveket vásárolni, hosszú élettartamúak és kopásállóak.

Utasítások a síövek pontos felszereléséhez: https://www.youtube.com /watch?v=fIWW6aFoOsw

+

Skialp-kötés DYNAFIT Radical ötvözi a tartósságot, a kényelmet és a felhasználóbarát kezelhetõséget. Legyen szó helyi hegyi vagy alpesi sítúráról, a Radical mindig jó választás. A belépõ oldaltornyok több mint 30%-kal megkönnyítik a lábujjba való belépést. Ugyanakkor növelik az oldalsó stabilitást ereszkedés közben. A sarok újonnan alumíniummal van megerõsítve a merevség növelése érdekében, még jobb erõátvitelt biztosít a sarok és a síléc között, és a kötést tartós és ellenálló partnerré varázsolja. A A Radicalnak két emelkedési szintje van. A kötés emellett 25 mm-es hossz-beállítási rugalmasságot is kínál, lehetõvé téve a különbözõ talpméretek elhelyezését. DIN 4-tõl 10-ig törõerõ. A jeges felületek nagyobb biztonsága érdekében síemelõket is rögzíthetünk a Radical síkötéshez. Mint minden DYNAFIT kötést, a Radical-t is Németországban fejlesztették ki és gyártották, és a DYNAFIT élettartamra szóló garanciájával.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=Fhc2PSPZQoE

Mi felszereljük Önnek a kötést, és pontosan a cipõhöz igazítjuk.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Márka

ELAN Ripstick Tour 88 síléc

Márka

Sí típus

Magasságod cm-ben

Kernel típusa

Hossz

,

A pálya típusa

,

Technológia

, , , ,

Paraméterek

,

Hosszokat

,

Sugár

,

Nehézség

,

Nem

Síalpinista övek KOHLA Multifit Mixmohair 120 mm

Szín

Márka

Hossz

, , , , , ,

Skiap kötés DYNAFIT Radical Yellow

Szín

Márka

Technológiák

, ,

Fékszélesség

,

Kötés típusa

,

Kötősúly

Elan

A Begunje nad Gorenjskem város szlovén sportszergyártója elsősorban kiváló minőségű síléceiről és snowboardjairól híres a sportvilágban. A tengerparti tájak és a vízi sportok szerelmesei azonban a kajakok, csónakok és egyéb sportfelszerelések jelentős gyártójaként is ismerik Elant. A Lets már évtizedek óta bevált márka a szlovák amatőr és profi síelők több generációja számára.

Előzmények

A cég történetét a II. világháború a jugoszláv partizánegységek működése során. 12 szakképzett iparos készített sílécet a partizánoknak, s talán nem is tudták, hogy a későbbiekben lehetővé teszik a sportszeripar egyik legjelentősebb cégének létrejöttét. A hivatalos kezdet 1945-re nyúlik vissza, alapítójának Rudi Findžar sikeres síugrót tartják, aki közvetlenül tesztelte a legyártott síléceket. Néhány évvel a háború után a cég exportálni kezdett Nyugat-Európába és az USA-ba. Az 1960-as években a gyártás kiterjedt csónakokra, kajakra, valamint tenisz- és tollaslabda ütőkre.

Az Elan az 1960-as évek óta fektet be kutatásba és fejlesztésbe. Közreműködött a sílécek fejlesztésében, szabadalmaztatott számos technológiát, dizájnt és különlegesen formált carving sílécet. A kilencvenes években nőtt a snowboardgyártás. Az Elan márkát 1970-ben több világkupa győztese, Ingemar Stenmark népszerűsítette a nemzetközi síversenyeken.

Kíváncsiság

Az Elan sílécet James Bond használta a James Bond: Homicide Prospect című filmben. 1985-ben történt, és akkoriban Roger Moore alakította.

Elan az Enterprising Girl című filmben is feltűnt, ahol Sigourney Weaver színésznő kezében voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ELAN Ripstick Tour 88 síkészlet Dynafit Radical kötéssel és Kohla pántokkal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle