Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Az ELAN Ripstick Tour 88 sílécek speciálisan a lehetõ legstabilabb teljesítményt nyújtják a lesikláshoz, miközben alacsony súlyt biztosítanak a hosszú és kihívást jelentõ emelkedõkön való túrázáshoz.

WoodCore Tubelite

A TubeLite fa mag konstrukció két rendkívül könnyû, 5 mm átmérõjû üreges szénszálas csõt használ, amelyek be vannak ágyazva a laminált fa magba. Ezek a csövek követik a sílécek oldalsó kivágásának ívét. Hozzájárulnak a torziós stabilitáshoz, erõs visszapattanáshoz, és lehetõvé teszik a mag kialakításához kevesebb anyag használatát. Az eredmény extrém könnyû, könnyen kezelhetõ és stabil sílécek.

Profil Amphibio

Az Amphibio profil egyedülálló technológia, amely kombinálja a rocker és a camber élprofilokat. A különbözõ konstrukcióval rendelkezõ bal és jobb síléc belsõ camber éle jó tapadást biztosít, míg a rocker profilú külsõ él sima átmenetet tesz lehetõvé a fordulók között.

Carbon Rods

A felszínen elhelyezett szénszálas rúd növeli a síléc merevségét és javítja a vezetési teljesítményét.

Fiberglass

A laminátum merevítõ optimalizálja a síléc rugalmasságát és hozzájárul a nagyobb torziós merevségéhez. A laminált rostok a síléc magja alatt vagy felett helyezkednek el, és javítják a szerkezeti felépítését.

360° Sidewall

A 360° oldalfal egyedülálló és hatékony megoldás a teljesítmény növelésére, miközben alacsony súlyt tart meg. A síléc oldalsó élei piramis alakúak és a síléc teljes hosszában elhelyezkednek, vibrációkat felszívva és stabilitást biztosítva magas sebességeknél.

+

A KOHLA Multifit Mixmohair 120 mm skialpinistické pásy megbízható taposópások, hosszú élettartammal. Kiváló síelési tulajdonságokkal rendelkeznek, és jól tapadnak fagyott hóban és tavaszi hóban. Megbízhatóan tartanak és nem csúsznak el. A Kohla skialpinisták taposópásain membránt használ, amely megakadályozza a nedvesség behatolását a szálakból a ragasztóba, így a pászok nem áznak és nem válnak le. Nem kell minden szezonra új párokat vásárolni, hosszú élettartammal és kopásállósággal rendelkeznek.

Utasítások a párok pontos illesztéséhez a sílécekhez: https://www.youtube.com/watch?v=fIWW6aFoOsw

+

A DYNAFIT Radical skialpin kötés kombinálja az ellenállást, a kényelmet és a felhasználóbarát kezelést. Legyen szó helyi vagy magashegyi sí túráról, a Radical mindig jó választás. Az oldalsó Step-In torony több mint 30%-kal könnyíti meg a bejutást a csúcsra. Ezzel egyidejûleg növeli a oldalsó stabilitást a lesikláskor. Az új hátulja alumíniummal erõsítették, hogy növeljék a merevséget, biztosítva még jobb erõátvitelt a sarkak és a síléc között, és tartós és ellenálló társává teszi a kötést. A Radicalnek két taposási fokozata van. A kötés 25 mm-es rugalmasságot is kínál a hossz beállításakor, így alkalmazkodik a különbözõ talp méretekhez. DIN 4-tõl 10-ig állítható kilépési erõvel rendelkezik. A biztonságosabb síelés érdekében jégen is lehet hozzá kapcsolni a sí kötéshez a síkötésekhez való sí cipõkel. Az összes DYNAFIT kötéshez hasonlóan a Radical is Németországban lett kifejlesztve és gyártva, és DYNAFIT élettartam garanciával rendelkezik.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=Fhc2PSPZQoE

+

DYNAFIT Radical Pro skialpin síbakancsok

 • A HOJI Lock rendszerrel, amely biztosítja a szabad mozgást a feljutás során és a stabilitást a lejtõn.
 • A gyaloglási módban a mandzetta és a külsõ rész külön van egymástól, hogy korlátozás nélküli mobilitást biztosítson.
 • 60 fokos karrótáció a természetes és kényelmes feljutás érdekében.
 • A gyaloglás és síelés közötti mechanizmus a kábelrendszerbe van integrálva, a rögzítõkkel és az Ultra Lock pánttal együtt.
 • Hõformázható betét biztosít támogatást, kényelmet és szerkezetet.
 • Gyors belépés a kötésbe a Quick-Step-In rendszernek köszönhetõen, amely vezetõcsíkokat tartalmaz a síbakancson.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=S7QQnI4ikdk

A kötést pontosan a cipõhöz illesztjük és felszereljük.

 

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Márka

ELAN Ripstick Tour 88 síléc

Márka

Sí típus

Magasságod cm-ben

Kernel típusa

Hossz

,

A pálya típusa

,

Technológia

, , , ,

Paraméterek

,

Hosszokat

,

Sugár

,

Nehézség

,

Nem

Síalpinista övek KOHLA Multifit Mixmohair 120 mm

Szín

Márka

Hossz

, , , , , ,

DYNAFIT Radical síkötés

Szín

Márka

Technológiák

, , ,

Fékszélesség

, ,

Kötés típusa

,

Kötősúly

Síalpinista sícipő DYNAFIT Radical Pro Petrol

Szín

Márka

Anyag

Az Ön EU-s cipőmérete

, , , ,

Flex index

Méret

, , , , , , , , ,

Csontváz szélessége

Technológia

, , , , , , ,

A sícipő típusa

A síelő típusa

,

Elan

A Begunje nad Gorenjskem város szlovén sportszergyártója elsősorban kiváló minőségű síléceiről és snowboardjairól híres a sportvilágban. A tengerparti tájak és a vízi sportok szerelmesei azonban a kajakok, csónakok és egyéb sportfelszerelések jelentős gyártójaként is ismerik Elant. A Lets már évtizedek óta bevált márka a szlovák amatőr és profi síelők több generációja számára.

Előzmények

A cég történetét a II. világháború a jugoszláv partizánegységek működése során. 12 szakképzett iparos készített sílécet a partizánoknak, s talán nem is tudták, hogy a későbbiekben lehetővé teszik a sportszeripar egyik legjelentősebb cégének létrejöttét. A hivatalos kezdet 1945-re nyúlik vissza, alapítójának Rudi Findžar sikeres síugrót tartják, aki közvetlenül tesztelte a legyártott síléceket. Néhány évvel a háború után a cég exportálni kezdett Nyugat-Európába és az USA-ba. Az 1960-as években a gyártás kiterjedt csónakokra, kajakra, valamint tenisz- és tollaslabda ütőkre.

Az Elan az 1960-as évek óta fektet be kutatásba és fejlesztésbe. Közreműködött a sílécek fejlesztésében, szabadalmaztatott számos technológiát, dizájnt és különlegesen formált carving sílécet. A kilencvenes években nőtt a snowboardgyártás. Az Elan márkát 1970-ben több világkupa győztese, Ingemar Stenmark népszerűsítette a nemzetközi síversenyeken.

Kíváncsiság

Az Elan sílécet James Bond használta a James Bond: Homicide Prospect című filmben. 1985-ben történt, és akkoriban Roger Moore alakította.

Elan az Enterprising Girl című filmben is feltűnt, ahol Sigourney Weaver színésznő kezében voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ELAN Ripstick Tour 88 síkészlet övekkel + Dynafit Radical kötés + Dynafit sícipő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

  Ajánlott
  Nemrég nézett
  Lehet, hogy tetszeni fog
  © 2024 - Minden jog fenntartva
  crossmenu-circlecheckmark-circle