Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Alpesi sílécek ELAN Ripstick Tour 88 az úgy tervezték, hogy a legstabilabb lejtmeneti teljesítményt és ugyanakkor a hosszú és megerõltetõ emelkedõkhöz szükséges kis súlyt biztosítsa.

WoodCore Tubelite
A TubeLite famagos konstrukció két rendkívül könnyû, 5 mm átmérõjû üreges széncsövet használ, amelyek egy laminált famagba vannak beágyazva. Ezek a csövek a síléc oldalvágásának ívét másolják. Hozzájárulnak a torziós stabilitáshoz, az erõs visszaverõ képességhez, ugyanakkor lehetõvé teszik kisebb mennyiségû anyag felhasználását a mag felépítéséhez. Az eredmény rendkívül könnyû, könnyen irányítható és stabil síléc.

Profil Amphibio
Az Amphibio profil egy egyedülálló technológia, amely egyesíti a rocker és a camber élkonstrukciós profilokat. A jobb és bal síléc eltérõ felépítésének köszönhetõen a belsõ dõlésszög jó tapadást garantál, míg a himbaprofil külsõ éle megkönnyíti a kanyarok közötti sima átmeneteket.

Szénrudak
A famag felületén elhelyezett szénrúd hozzájárul a nagyobb keménységhez és a jobb menetteljesítményhez.

Üvegszálas
A laminált megerõsítés optimalizálja a síléc rugalmasságát és hozzájárul a nagyobb csavarási merevséghez. A laminált szálak a síléc magja alatt vagy felett helyezkednek el, és javítják annak szerkezeti szerkezetét.

360°-os oldalfal
A 360°-os oldalél egyedülálló és hatékony megoldás a teljesítmény növelésére a kis súly megõrzése mellett. Az oldalsó élek a síléc teljes hosszában piramis alakúak, és a rezgések elnyelésére és a stabilitás javítására szolgálnak nagy sebességnél.

+

Síalpinista övek KOHLA Multifit Mixmohair 120 mm megbízható csúszásgátló hevederek, amelyek hosszú élettartammal rendelkeznek. Kiváló menettulajdonságokkal rendelkeznek, és tavasszal is jól tapadnak fagyott havon. Megbízhatóan tartanak és nem csúsznak. A Skialp öveknél a Kohla olyan membránt használ, amely megakadályozza, hogy a nedvesség behatoljon a szálakba a ragasztóba, és így az öv nem fagy meg vagy levál. Nem kell minden szezonban új öveket vásárolni, hosszú élettartamúak és kopásállóak.

Utasítások a síövek pontos felszereléséhez: https://www.youtube.com /watch?v=fIWW6aFoOsw

+

Tartós síalpinista kötések Dynafit Superlite 175+ lenyûgözõen alacsony súly és nagy megbízhatóság jellemzi. Ez a Speed sorozat kötése az igényes alpesi túrákhoz készült. Nés ennek köszönhetõen gyorsan, egyszerûen és hatékonyan mozoghat a hegyekben, emellett 100%-os megbízhatóságot is biztosít. Mászáskor két gyaloglási módot kínál - fél lépést és teljes mászást. Lejtõn a Superlite 175+ nagyon jó erõátvitelt biztosít a sílécekhez. Oldalsó kioldási értékei DIN 5 és 12 között állíthatók be. Függõleges kioldása fix, de cserélhetõ U-rugóval (a csomagban külön kapható) állítható. A Superlite 175+ alapfelszereltségként sífékekkel van felszerelve, és ez a modell mindössze 319 grammot nyom. A Superlite 175+ lehetõséget kínál beállítólemez felszerelésére, 20 mm-es sarokállítási tartományt tesz lehetõvé a különbözõ talphosszúságokhoz. Jégen való használatra a síemelõk gyorsan és egyszerûen rögzíthetõk. Mint minden DYNAFIT kötést, a Superlight 175+-t is Németországban fejlesztették ki és gyártották, és DYNAFIT élettartamra szóló garanciával rendelkezik.

+

Síalpinista síbakancs DYNAFIT Seven Summits három klippel.

- A speciális Ultra Lock 2.0 rendszer egyszerû beállítást tesz lehetõvé az emelkedés és süllyedés között a felsõ kapocs segítségével, amely egyszerre nyitja és zárja a mandzsettát.
- A Custom Ready belsõ cipõ nagyszerû tartást, kényelmet és irányítást biztosít fel- és leszálláskor egyaránt.
- Gyors bekötés a sícipõn található vezetõhornyok Quick-Step-In rendszerének köszönhetõen.
- A síléc 15-18 °C-os elõredõlésben rögzíthetõ, ami dinamikus pozíciót biztosít a gyors ereszkedéshez.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=fen2ntyWTkM

Mi felszereljük Önnek a kötést, és pontosan a cipõhöz igazítjuk.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Márka

ELAN Ripstick Tour 88 síléc

Márka

Sí típus

Magasságod cm-ben

Kernel típusa

Hossz

,

A pálya típusa

,

Technológia

, , , ,

Paraméterek

,

Hosszokat

,

Sugár

,

Nehézség

,

Nem

Síalpinista övek KOHLA Multifit Mixmohair 120 mm

Szín

Márka

Hossz

, , , , , ,

Skialp kötés DYNAFIT Superlite 175 - Z12+

Fékszélesség

,

Márka

Technológiák

, , , ,

Kötés típusa

,

Kötősúly

Síalpinista sícipő DYNAFIT Seven Summits Mallard/Lime Punch

Szín

Márka

Anyag

, ,

Az Ön EU-s cipőmérete

, , , , , ,

Csontváz szélessége

Méret

, , , , , , , , ,

Technológia

, , , , ,

A sícipő típusa

A síelő típusa

,

Elan

A Begunje nad Gorenjskem város szlovén sportszergyártója elsősorban kiváló minőségű síléceiről és snowboardjairól híres a sportvilágban. A tengerparti tájak és a vízi sportok szerelmesei azonban a kajakok, csónakok és egyéb sportfelszerelések jelentős gyártójaként is ismerik Elant. A Lets már évtizedek óta bevált márka a szlovák amatőr és profi síelők több generációja számára.

Előzmények

A cég történetét a II. világháború a jugoszláv partizánegységek működése során. 12 szakképzett iparos készített sílécet a partizánoknak, s talán nem is tudták, hogy a későbbiekben lehetővé teszik a sportszeripar egyik legjelentősebb cégének létrejöttét. A hivatalos kezdet 1945-re nyúlik vissza, alapítójának Rudi Findžar sikeres síugrót tartják, aki közvetlenül tesztelte a legyártott síléceket. Néhány évvel a háború után a cég exportálni kezdett Nyugat-Európába és az USA-ba. Az 1960-as években a gyártás kiterjedt csónakokra, kajakra, valamint tenisz- és tollaslabda ütőkre.

Az Elan az 1960-as évek óta fektet be kutatásba és fejlesztésbe. Közreműködött a sílécek fejlesztésében, szabadalmaztatott számos technológiát, dizájnt és különlegesen formált carving sílécet. A kilencvenes években nőtt a snowboardgyártás. Az Elan márkát 1970-ben több világkupa győztese, Ingemar Stenmark népszerűsítette a nemzetközi síversenyeken.

Kíváncsiság

Az Elan sílécet James Bond használta a James Bond: Homicide Prospect című filmben. 1985-ben történt, és akkoriban Roger Moore alakította.

Elan az Enterprising Girl című filmben is feltűnt, ahol Sigourney Weaver színésznő kezében voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ELAN Ripstick Tour 88 síkészlet övekkel + Dynafit Superlite 175 kötés + Dynafit sícipő + botok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle