Leírás
Mérettáblázat
Értékelések
Kérdése van?

Alpesi síléc K2 Wayback 92 freeride-orientált túraslécek, amelyek páratlan teljesítményt nyújtanak különféle hóviszonyok között. Az All Terrain rocker jobb felhajtóerõt biztosít a porban, a Snowphobic felsõ réteg pedig megakadályozza a ragadást, ha mély hóban tartózkodik. A Wayback 92 modell kompromisszumot jelent a megfizethetõ ár és az erõteljes síléc között, amely bármilyen terepen elbír.

+

Síalpinista övek KOHLA S2 Wayback vegyes anyagból készült magas moher tartalommal. Tökéletes egyensúly a siklás és mászás között. A szál ellenáll a kopásnak, és hosszú élettartamot garantál.

+

Az ATK Crest 10 síkötést rendkívül alacsony súly, stabil lejtmeneti teljesítmény és a piac egyik legpuhább sícipõje jellemzi. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetõen a kötés ideális könnyebb és kezdõ síalpinisták számára. Az Easy Entry System technológiának köszönhetõen szinte minden, a piacon kapható síelõ lábujjába könnyebben bejuthat, még kopott talppal is. A Monolink 1.0 technológia lehetõvé tette a hegy bal pofáját speciális, rendkívül rugalmas acélból, ami 2,5 grammal csökkentette a hegy súlyát. Ily módon kisebb nyomás nehezedik a reteszelõrendszerre a teljesítmény elvesztése nélkül. A kötésnek három járásmódja van, valamint egy beépített lyuk az ATK márkájú görcsök bármilyen méretû behelyezéséhez. A sarokrészben váltócipõ esetén a kötés hossza 20 mm-es tartományon belül könnyen állítható (2 teljes méretig). A függõleges és oldalirányú kioldás beállítási tartománya 5-10 (legfeljebb 110 kg-ig).

Mi felszereljük Önnek a kötést, és pontosan a cipõhöz igazítjuk.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Márka

Skial készlet K2 Wayback 92 Kohla S2 Wayback övekkel

Hossz

, , ,

Márka

Kernel típusa

A pálya típusa

Technológia

,

Paraméterek

Hosszokat

, ,

Sugár

Rocker

Nem

Sí alp kötés ATK Crest 10 Darkblue

Fékszélesség

, ,

Márka

Technológiák

, , , , ,

Kötés típusa

,

Kötősúly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„K2 Wayback 92 skial készlet ATK Crest kötéssel és K2 pántokkal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle