Jelenleg akciós készletben vásárolhatja meg ezt a terméket

361 155Ft
Beállított ár: 229 965Ft
Készlet megtekintése:
Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Lesiklóléc ELAN Primetime Sport PS fiatalos tervezést és a legmodernebb építési folyamatokat hozzák magukkal. A Primetime stratégiailag úgy lett megtervezve, hogy javítsa a kezelhetõséget és a pontosságot, valamint növelje a teljesítményt, hogy a lejtõkön töltött minden nap felejthetetlen élmény legyen.

Amphibio-profil
Az Amphibio Tech az aszimmetrikus síléc kialakítást jelenti, ami a jobb és bal síléc profiljában és felépítésében is megmutatkozik.

Power Woodcore
A Power famag fából készült gerendákból áll, amelyek függõlegesen össze vannak kötve laminátumokkal, amelyek szilárd keretet hoznak létre a szintetikus mag belsejében. Ez a konstrukció garantálja a magas torziós stabilitást, a sílécek jobb reakcióját, az élek kiváló tapadását a hegyen és a saroknál, valamint a sílécek egyenletes rugalmasságát.

Power Match technológia
A síléc felépítése összhangban van azzal az erõvel, amelyet a síelõ a hó felé kifejt, természetesebb szabályozást tesz lehetõvé a belsõ és a külsõ élek felett, így maximális intuitív érzést nyújt az egész ívben.

Mono Ti
A síléc érzékenységét egyetlen réteg titanal javítja, amelyet egy fa magra helyeznek. A titánréteg hozzájárul a jobb vezetési teljesítményhez, a hosszú élettartamhoz és a síléc nagyobb rugalmasságához.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg N/A
Sí típus

Kernel típusa

,

A pálya típusa

Technológia

, , , ,

Paraméterek

Hosszokat

, ,

Sugár

, ,

Nehézség

Kötés

Kötéssel az ár tartalmazza

Nem

Márka

Magasságod cm-ben

Hossz

Elan

A Begunje nad Gorenjskem város szlovén sportszergyártója elsősorban kiváló minőségű síléceiről és snowboardjairól híres a sportvilágban. A tengerparti tájak és a vízi sportok szerelmesei azonban a kajakok, csónakok és egyéb sportfelszerelések jelentős gyártójaként is ismerik Elant. A Lets már évtizedek óta bevált márka a szlovák amatőr és profi síelők több generációja számára.

Előzmények

A cég történetét a II. világháború a jugoszláv partizánegységek működése során. 12 szakképzett iparos készített sílécet a partizánoknak, s talán nem is tudták, hogy a későbbiekben lehetővé teszik a sportszeripar egyik legjelentősebb cégének létrejöttét. A hivatalos kezdet 1945-re nyúlik vissza, alapítójának Rudi Findžar sikeres síugrót tartják, aki közvetlenül tesztelte a legyártott síléceket. Néhány évvel a háború után a cég exportálni kezdett Nyugat-Európába és az USA-ba. Az 1960-as években a gyártás kiterjedt csónakokra, kajakra, valamint tenisz- és tollaslabda ütőkre.

Az Elan az 1960-as évek óta fektet be kutatásba és fejlesztésbe. Közreműködött a sílécek fejlesztésében, szabadalmaztatott számos technológiát, dizájnt és különlegesen formált carving sílécet. A kilencvenes években nőtt a snowboardgyártás. Az Elan márkát 1970-ben több világkupa győztese, Ingemar Stenmark népszerűsítette a nemzetközi síversenyeken.

Kíváncsiság

Az Elan sílécet James Bond használta a James Bond: Homicide Prospect című filmben. 1985-ben történt, és akkoriban Roger Moore alakította.

Elan az Enterprising Girl című filmben is feltűnt, ahol Sigourney Weaver színésznő kezében voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lesiklóléc ELAN Primetime 22 Sport PS + EL 10.0 GW Shift” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle