Jelenleg akciós készletben vásárolhatja meg ezt a terméket

417 100Ft
Beállított ár: 275 070Ft
Készlet megtekintése:
Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Downhill sílécek ELAN Wingman 78 C PS sima és szórakoztató utazást biztosít szükségtelen erõfeszítés és túlzott súly nélkül.

Technológiák:

Amphibio TruLine Technology
A sílécek legújabb kiegészítõje modern felépítéssel, ahol a síléc hagyományosan lapos magja a hegyénél domború, a sarkánál homorú. Az elülsõ domború rész az ív pontos elhelyezését teszi lehetõvé, míg a hátsó homorú rész dinamikus kilépést garantál az ívbõl. Az alakos mag páratlan sokoldalúságot és szilárdságot biztosít.

Profil Amphibio
Az Amphibio profil egy egyedülálló technológia, amely egyesíti a rocker és a camber élkonstrukciós profilokat. A jobb és bal síléc eltérõ felépítésének köszönhetõen a belsõ dõlésszög jó tapadást garantál, míg a külsõ él a rocker profilban megkönnyíti a kanyarok közötti sima átmeneteket.

SST oldalfalépítés
Az oldalfal SST Sidewall felépítése gyors, közvetlen energiaátvitelt biztosít a sílécrõl a hóra, és kivételes torziós merevséget biztosít.

Jdro Power WoodCore
A fa mag gerendákból áll, amelyek függõlegesen kapcsolódnak a laminátumokhoz, és szilárd keretet képeznek a szintetikus mag belsejében. Ez a keret garantálja a sílécek jobb reakcióját, és teljes hosszában megtartja a rugalmasságot.

Carbon Rods
A famag felületén elhelyezett szénrudak hozzájárulnak a nagyobb keménységhez és a jobb menetteljesítményhez.

Power Shift System
A Power Shift egy rugalmas lemez a tányérban felépítésû kötõrendszer, amely hozzájárul a maximális rugalmassághoz. A kötés vékony, könnyû kompozit anyagokból készült profillal rendelkezik, melynek köszönhetõen tökéletesen csillapítja a rezgéseket.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg N/A
Sí típus

Kernel típusa

A pálya típusa

Technológia

, , , ,

Paraméterek

Hosszokat

, ,

Sugár

, ,

Kötés

Kötéssel az ár tartalmazza

Nem

Márka

Magasságod cm-ben

, , ,

Hossz

, , ,

Elan

A Begunje nad Gorenjskem város szlovén sportszergyártója elsősorban kiváló minőségű síléceiről és snowboardjairól híres a sportvilágban. A tengerparti tájak és a vízi sportok szerelmesei azonban a kajakok, csónakok és egyéb sportfelszerelések jelentős gyártójaként is ismerik Elant. A Lets már évtizedek óta bevált márka a szlovák amatőr és profi síelők több generációja számára.

Előzmények

A cég történetét a II. világháború a jugoszláv partizánegységek működése során. 12 szakképzett iparos készített sílécet a partizánoknak, s talán nem is tudták, hogy a későbbiekben lehetővé teszik a sportszeripar egyik legjelentősebb cégének létrejöttét. A hivatalos kezdet 1945-re nyúlik vissza, alapítójának Rudi Findžar sikeres síugrót tartják, aki közvetlenül tesztelte a legyártott síléceket. Néhány évvel a háború után a cég exportálni kezdett Nyugat-Európába és az USA-ba. Az 1960-as években a gyártás kiterjedt csónakokra, kajakra, valamint tenisz- és tollaslabda ütőkre.

Az Elan az 1960-as évek óta fektet be kutatásba és fejlesztésbe. Közreműködött a sílécek fejlesztésében, szabadalmaztatott számos technológiát, dizájnt és különlegesen formált carving sílécet. A kilencvenes években nőtt a snowboardgyártás. Az Elan márkát 1970-ben több világkupa győztese, Ingemar Stenmark népszerűsítette a nemzetközi síversenyeken.

Kíváncsiság

Az Elan sílécet James Bond használta a James Bond: Homicide Prospect című filmben. 1985-ben történt, és akkoriban Roger Moore alakította.

Elan az Enterprising Girl című filmben is feltűnt, ahol Sigourney Weaver színésznő kezében voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lesiklóléc ELAN Wingman 78 C Power Shift + EL 10.0 GW” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle