Jelenleg akciós készletben vásárolhatja meg ezt a terméket

Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Zjazdová tyè ELAN Primetime N°2 white PS priná¹a mladistvý dizajn a najmodernej¹ie kon¹trukèné postupy. Primetime bol strategicky navrhnutý tak, aby zlep¹il ovládateµnos» a presnos» a zvý¹il výkon, aby bol ka¾dý deò na svahu nezabudnuteµným zá¾itkom.

Drevené jadro Power
Drevené jadro Power pozostáva z drevených trámov vertikálne spojených laminátmi, ktoré vytvárajú pevnú kostru vo vnútri syntetického jadra. Táto kon¹trukcia zaruèuje vysokú torznú stabilitu, lep¹iu odozvu ly¾í, výbornú priµnavos» hrán na ¹pièke aj na päte a rovnomernú pru¾nos» ly¾í.

Technológia Power Match
Kon¹trukcia ly¾e je v súlade so silou, ktorú ly¾iar vyvíja smerom k snehu, umo¾òuje prirodzenej¹iu kontrolu nad vnútornými a vonkaj¹ími hranami, èím poskytuje maximálny intuitívny pocit v priebehu oblúka.

Mono Ti
Citlivos» ly¾e zlep¹uje jedna vrstva titánu umiestnená na drevenom jadre. Titánová vrstva prispieva k lep¹iemu jazdnému výkonu, dlhej ¾ivotnosti a väè¹ej pru¾nosti ly¾e.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg N/A
Sí típus

Kernel típusa

,

A pálya típusa

Technológia

, , , ,

Paraméterek

Hosszokat

, , ,

Sugár

, , ,

Nehézség

Kötés

Kötéssel az ár tartalmazza

Nem

Márka

Magasságod cm-ben

, ,

Hossz

, ,

Elan

A Begunje nad Gorenjskem város szlovén sportszergyártója elsősorban kiváló minőségű síléceiről és snowboardjairól híres a sportvilágban. A tengerparti tájak és a vízi sportok szerelmesei azonban a kajakok, csónakok és egyéb sportfelszerelések jelentős gyártójaként is ismerik Elant. A Lets már évtizedek óta bevált márka a szlovák amatőr és profi síelők több generációja számára.

Előzmények

A cég történetét a II. világháború a jugoszláv partizánegységek működése során. 12 szakképzett iparos készített sílécet a partizánoknak, s talán nem is tudták, hogy a későbbiekben lehetővé teszik a sportszeripar egyik legjelentősebb cégének létrejöttét. A hivatalos kezdet 1945-re nyúlik vissza, alapítójának Rudi Findžar sikeres síugrót tartják, aki közvetlenül tesztelte a legyártott síléceket. Néhány évvel a háború után a cég exportálni kezdett Nyugat-Európába és az USA-ba. Az 1960-as években a gyártás kiterjedt csónakokra, kajakra, valamint tenisz- és tollaslabda ütőkre.

Az Elan az 1960-as évek óta fektet be kutatásba és fejlesztésbe. Közreműködött a sílécek fejlesztésében, szabadalmaztatott számos technológiát, dizájnt és különlegesen formált carving sílécet. A kilencvenes években nőtt a snowboardgyártás. Az Elan márkát 1970-ben több világkupa győztese, Ingemar Stenmark népszerűsítette a nemzetközi síversenyeken.

Kíváncsiság

Az Elan sílécet James Bond használta a James Bond: Homicide Prospect című filmben. 1985-ben történt, és akkoriban Roger Moore alakította.

Elan az Enterprising Girl című filmben is feltűnt, ahol Sigourney Weaver színésznő kezében voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lesiklólécek ELAN Primetime N°2 White PS + EL 9.0 GW Shift” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle