Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Alpesi sílécek ELAN Ripstick Tour 88 W az úgy tervezték, hogy a legstabilabb lejtmeneti teljesítményt és ugyanakkor a hosszú és megerõltetõ emelkedõkhöz szükséges kis súlyt biztosítsa.

WoodCore Tubelite
A TubeLite famagos konstrukció két rendkívül könnyû, 5 mm átmérõjû üreges széncsövet használ, amelyek egy laminált famagba vannak beágyazva. Ezek a csövek a síléc oldalvágásának ívét másolják. Hozzájárulnak a torziós stabilitáshoz, az erõs visszaverõ képességhez, ugyanakkor lehetõvé teszik kisebb mennyiségû anyag felhasználását a mag felépítéséhez. Az eredmény rendkívül könnyû, könnyen irányítható és stabil síléc.

Profil Amphibio
Az Amphibio profil egy egyedülálló technológia, amely egyesíti a rocker és a camber élkonstrukciós profilokat. A jobb és bal síléc eltérõ felépítésének köszönhetõen a belsõ dõlésszög jó tapadást garantál, míg a himbaprofil külsõ éle megkönnyíti a kanyarok közötti sima átmeneteket.

Szénrudak
A famag felületén elhelyezett szénrúd hozzájárul a nagyobb keménységhez és a jobb menetteljesítményhez.

Üvegszálas
A laminált megerõsítés optimalizálja a síléc rugalmasságát és hozzájárul a nagyobb csavarási merevséghez. A laminált szálak a síléc magja alatt vagy felett helyezkednek el, és javítják annak szerkezeti szerkezetét.

360°-os oldalfal
A 360°-os oldalél egyedülálló és hatékony megoldás a teljesítmény növelésére a kis súly megõrzése mellett. Az oldalsó élek a síléc teljes hosszában piramis alakúak, és a rezgések elnyelésére és a stabilitás javítására szolgálnak nagy sebességnél.

+

Síalpinista övek KOHLA Multifit Mixmohair 120 mm megbízható csúszásgátló hevederek, amelyek hosszú élettartammal rendelkeznek. Kiváló menettulajdonságokkal rendelkeznek, és tavasszal is jól tapadnak fagyott havon. Megbízhatóan tartanak és nem csúsznak. A Skialp öveknél a Kohla olyan membránt használ, amely megakadályozza, hogy a nedvesség behatoljon a szálakba a ragasztóba, és így az öv nem fagy meg vagy levál. Nem kell minden szezonban új öveket vásárolni, hosszú élettartamúak és kopásállóak.

Utasítások a síövek pontos felszereléséhez: https://www.youtube.com /watch?v=fIWW6aFoOsw

+

Skialp-kötés DYNAFIT Radical ötvözi a tartósságot, a kényelmet és a felhasználóbarát kezelhetõséget. Legyen szó helyi hegyi vagy alpesi sítúráról, a Radical mindig jó választás. A belépõ oldaltornyok több mint 30%-kal megkönnyítik a lábujjba való belépést. Ugyanakkor növelik az oldalsó stabilitást ereszkedés közben. A sarok újonnan alumíniummal van megerõsítve a merevség növelése érdekében, még jobb erõátvitelt biztosít a sarok és a síléc között, és a kötést tartós és ellenálló partnerré varázsolja. A A Radicalnak két emelkedési szintje van. A kötés emellett 25 mm-es hossz-beállítási rugalmasságot is kínál, lehetõvé téve a különbözõ talpméretek elhelyezését. DIN 4-tõl 10-ig törõerõ. A jeges felületek nagyobb biztonsága érdekében síemelõket is rögzíthetünk a Radical síkötéshez. Mint minden DYNAFIT kötést, a Radical-t is Németországban fejlesztették ki és gyártották, és a DYNAFIT élettartamra szóló garanciájával.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=Fhc2PSPZQoE

+

Síalpinista sícipõ DYNAFIT Radical Pro W

- Speciális HOJI Lock rendszerrel, amely biztosítja a mozgás szabadságát felmászáskor és szilárdságát leszálláskor.
- Séta üzemmódban a mandzsetta és a kabát el van választva egymástól, a korlátlan, ellenállás nélküli mobilitás érdekében.
- 60 fokos mandzsetta elforgatása a természetes és kényelmes mászás érdekében.
- A séta és leereszkedés közötti beállító mechanizmus a kábelrendszerbe integrálva van, a csatokkal és az Ultra Lock hevederrel együtt.
- Hõformázható bélés tartást, kényelmet és stabilitást biztosít.
- Gyors bekötés a cipõn lévõ vezetõhornyok Quick-Step-In rendszerének köszönhetõen.
- Súly: 1400 g

Mi felszereljük Önnek a kötést, és pontosan a cipõhöz igazítjuk.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Márka

ELAN Ripstick Tour 88 W síléc

Márka

Sí típus

Magasságod cm-ben

,

Kernel típusa

Hossz

,

A pálya típusa

,

Technológia

, , , ,

Paraméterek

,

Hosszokat

,

Sugár

,

Nehézség

,

Nem

Skialp kötés DYNAFIT Radical Flamingo

Szín

Márka

Technológiák

, , ,

Fékszélesség

,

Kötés típusa

,

Kötősúly

Síalpinista övek KOHLA Multifit Mixmohair 120 mm

Szín

Márka

Hossz

, , , , , ,

Alpesi sícipő DYNAFIT Radical Pro W Petrol

Szín

Márka

Anyag

Az Ön EU-s cipőmérete

Flex index

Méret

, , , ,

Csontváz szélessége

Technológia

, , , , , , ,

A sícipő típusa

A síelő típusa

,

Elan

A Begunje nad Gorenjskem város szlovén sportszergyártója elsősorban kiváló minőségű síléceiről és snowboardjairól híres a sportvilágban. A tengerparti tájak és a vízi sportok szerelmesei azonban a kajakok, csónakok és egyéb sportfelszerelések jelentős gyártójaként is ismerik Elant. A Lets már évtizedek óta bevált márka a szlovák amatőr és profi síelők több generációja számára.

Előzmények

A cég történetét a II. világháború a jugoszláv partizánegységek működése során. 12 szakképzett iparos készített sílécet a partizánoknak, s talán nem is tudták, hogy a későbbiekben lehetővé teszik a sportszeripar egyik legjelentősebb cégének létrejöttét. A hivatalos kezdet 1945-re nyúlik vissza, alapítójának Rudi Findžar sikeres síugrót tartják, aki közvetlenül tesztelte a legyártott síléceket. Néhány évvel a háború után a cég exportálni kezdett Nyugat-Európába és az USA-ba. Az 1960-as években a gyártás kiterjedt csónakokra, kajakra, valamint tenisz- és tollaslabda ütőkre.

Az Elan az 1960-as évek óta fektet be kutatásba és fejlesztésbe. Közreműködött a sílécek fejlesztésében, szabadalmaztatott számos technológiát, dizájnt és különlegesen formált carving sílécet. A kilencvenes években nőtt a snowboardgyártás. Az Elan márkát 1970-ben több világkupa győztese, Ingemar Stenmark népszerűsítette a nemzetközi síversenyeken.

Kíváncsiság

Az Elan sílécet James Bond használta a James Bond: Homicide Prospect című filmben. 1985-ben történt, és akkoriban Roger Moore alakította.

Elan az Enterprising Girl című filmben is feltűnt, ahol Sigourney Weaver színésznő kezében voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női ELAN Ripstick Tour 88 W síszett övekkel + DYNAFIT Radical kötés + Dynafit sícipő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle