Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Gyermek lesiklóléc ELAN Formula Red, kezdõknek és haladó kis síelõknek készült. A könnyû Synflex mag és az Early Rise Rocker profil garantálja az ív könnyû és sima elindítását. Ha szeretné figyelemmel kísérni gyermekei gyors fejlõdését, az ELAN Formula sílécek a megfelelõ választás számukra.

Technológia:

Early Rise Rocker
Könnyû, erõfeszítés nélküli ívindítást tesz lehetõvé. Az Early Rise Rocker profil a lábujjakon és a sarokban hatékonyan kíméli a síelõ erejét.

Full Power Cap
A Full Power Cap felépítésû sílécek könnyebbek, könnyebben fordulnak, és toleránsak a síelõ hibáival szemben.

Synflex Core
A Synflex magot különbözõ sûrûségû anyagok váltakozása jellemzi a síléc teljes hosszában, ami kiváló menettulajdonságokat eredményez.

+

Gyermek sícipõ ALPINA J2 két klippel:

- A szigeteléssel ellátott Junior Fit belsõ csizma meleget biztosít az egész napos síelés során.
- Az Optimal Flex konstrukció gondoskodik arról, hogy a csizma alakját egy fiatal síelõ lábához igazítsa.
- A minõségi mûanyag csatok a kívánt méretre állíthatók.

+

A gyermek síbotok LEKI Racing Kids rendkívül tartós alumíniumból készülnek, átmérõje 14 mm. A PA Safety Hard fogantyú biztonsági rendszerrel van felszerelve, amelyre a hurok felcsatolható és néhány másodpercen belül újra elengedhetõ. A heveder gyorsan húzva elengedi magát, így megelõzi a sérüléseket. Az acél hegy biztosítja a bot precíz használatát és az optimális támogatást a terepen. A csészealjak versenykörülményekre alkalmasak. A botok Ultra Sonic felületkezelést kapnak, aminek köszönhetõen a botok védve vannak a karcolásoktól.

 

Ingyenes felszereljük Önnek a kötést, és pontosan a cipõhöz igazítjuk. Ha érdekli az illesztés és az egyedi kötési beállítások, a megrendelés létrehozásakor a megjegyzésekben adja meg a keret hosszát mm-ben a síelõ súlyával együtt.

 

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Márka

Gyermek síléc ELAN Formula Red Quick Shift + EL 4,5 GW

Hossz

, , , ,

Márka

Kernel típusa

,

Magasságod cm-ben

, , ,

A pálya típusa

Technológia

, ,

Paraméterek

, , ,

Hosszokat

, , , ,

Sugár

, , , ,

Nehézség

,

Rocker

Kötés

Kötéssel az ár tartalmazza

Nem

ALPINA J2 sícipő

Szín

Márka

Anyag

Az Ön EU-s cipőmérete

, , , ,

Flex index

Méret

, , , ,

Technológia

, ,

A sícipő típusa

A síelő típusa

Síbotok LEKI Racing Kids Red

Szín

Márka

Nem

Magasságod cm-ben

,

Botok használata

A rudak mérete

, , , , ,

A bot hosszának beállítása

Átlagos

Súly

Fogantyú

Technológia

, ,

Elan

A Begunje nad Gorenjskem város szlovén sportszergyártója elsősorban kiváló minőségű síléceiről és snowboardjairól híres a sportvilágban. A tengerparti tájak és a vízi sportok szerelmesei azonban a kajakok, csónakok és egyéb sportfelszerelések jelentős gyártójaként is ismerik Elant. A Lets már évtizedek óta bevált márka a szlovák amatőr és profi síelők több generációja számára.

Előzmények

A cég történetét a II. világháború a jugoszláv partizánegységek működése során. 12 szakképzett iparos készített sílécet a partizánoknak, s talán nem is tudták, hogy a későbbiekben lehetővé teszik a sportszeripar egyik legjelentősebb cégének létrejöttét. A hivatalos kezdet 1945-re nyúlik vissza, alapítójának Rudi Findžar sikeres síugrót tartják, aki közvetlenül tesztelte a legyártott síléceket. Néhány évvel a háború után a cég exportálni kezdett Nyugat-Európába és az USA-ba. Az 1960-as években a gyártás kiterjedt csónakokra, kajakra, valamint tenisz- és tollaslabda ütőkre.

Az Elan az 1960-as évek óta fektet be kutatásba és fejlesztésbe. Közreműködött a sílécek fejlesztésében, szabadalmaztatott számos technológiát, dizájnt és különlegesen formált carving sílécet. A kilencvenes években nőtt a snowboardgyártás. Az Elan márkát 1970-ben több világkupa győztese, Ingemar Stenmark népszerűsítette a nemzetközi síversenyeken.

Kíváncsiság

Az Elan sílécet James Bond használta a James Bond: Homicide Prospect című filmben. 1985-ben történt, és akkoriban Roger Moore alakította.

Elan az Enterprising Girl című filmben is feltűnt, ahol Sigourney Weaver színésznő kezében voltak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Síkészlet ELAN Formula Red Quick Shift + EL 4,5 GW + sícipő + botok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle