Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Szemüvegek OAKLEY Flight Deck M a világ piacvezetõ vállalata. A szemüvegek a fejlesztés, tesztelés és fejlesztés nagy hagyományának eredménye, profi sportolókkal együttmûködve.Az integrált szellõzõnyílások megakadályozzák a párásodást még a legnehezebb körülmények között is. A keret geometriája kiváló látómezõt biztosít, és a szemüveget teljes mértékben kompatibilissé teszi az összes gyártó sisakjával. Lencse Prizm Torch Iridium szélesebb fényviszonyokat kínál, mint a szabványos fényviszonyok 

- Az PRIZM? lencsetechnológia  javítja a hókontúrok és egyenetlenségek láthatóságát. A lencséket úgy fejlesztették ki, hogy maximális élvezetet nyújtsanak Önnek anélkül, hogy rendszeresen lencsét kellene cserélnie az Ön fényviszonyoknak megfelelõen.

- A OTG technológia két hornyot kínál a szemüvegnek a keret oldalán, így a legtöbb orvosi kerettel kompatibilis.

- Technológia High Definition Optics (HDO) biztosítja a legtisztább és legélesebb látás legmagasabb fokát.

- Technológia Ridgelock gyors és egyszerû lencsecserét biztosít.

- Réteg F3 Páramentesítõ megakadályozza a párásodást és tisztán tartja a látást.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Márka

Szűrőkategória

Szín

Tükrözött

Keret mérete (szemüveg)

Keret színe

A szemüveg színe

Szalag színe

Dupla üvegezés

Technológia

, , , ,

Oakley

Az Oakley kiváló minőségű napszemüvegek és sportszemüvegek amerikai gyártója, amelyeket kifejezetten az elmúlt húsz évben fejlesztettek ki csúcstechnológiai kutatásokat idéző ​​körülmények között. Az Oakleynek több száz szabadalom a tulajdonosa a szemvédelemhez, anyagokhoz és felfedezésekhez a fizika területén. Jelenleg szemvédők, de órák, szemüvegkeretek, cipők és sok egyéb kiegészítők gyártójaként látjuk, főleg sportoláshoz és igényes körülményekhez.

Előzmények

Az Oakley céget James Jannard alapította 1975-ben a kaliforniai Foothill Ranch városában, egy garázscég tipikus eseteként, mindössze néhány dolláros befektetéssel. Jannard ezután különféle BMX-alkatrészek, fogantyúk, tartók gyártásával foglalkozott, többnyire unobtanium néven ismert anyag felhasználásával. Bár már előtte is belepillantott a szemüveggyártásba, csak 1980 után vágott bele O-Frame néven. Az Oakley 1983 óta árul síszemüveget. A közeledő nyári szezonra azonban már elkészítették a Factory Pilot Eyeshades néven ismert, sportolásra orientált napszemüveg modellt. Egy évvel később a Japánban gyártottOakleyFrogskin modell megjelent a piacon. Azóta stabil maradt a főként sportcélú szemüveggyártók körében. 2007 óta az Oakley a Luxottica multinacionális vállalat része, így az Oakley ugyanannak a hálózatnak a része, mint a Ray-Ban, a Persol és a Vogue.

Oakley a kínálatban

Oakley jelentős időt szentel a fejlesztésnek és az élsportolókkal való együttműködésnek. Több éve szorosan együttműködik sportolókkal és rendezvényekkel. Az új termékeket és azok hangolását síelőkkel és snowboardosokkal, valamint más iparágak sportolóival tesztelik és egyeztetik. A szemüveg tulajdonságai miatt az Egyesült Államok egyes államaiban a rendőrség és a katonaság is használja. AzOakley márka Szlovákiában is viszonylag jól ismert és népszerű. A Topski menüben síelőknek és snowboardosoknak szánt szemüvegek széles választékát, valamint sportolóknak és általános használatra szánt napszemüvegeket talál. A napszemüveg keretein belül a vásárlónak lehetősége nyílik a színváltozatok, dizájnok és jellemzők szélesebb választékát megtekinteni.

Kíváncsiság

Az Oakley a tragédiáknak köszönhetően 2010-ben vált láthatóvá. Miután a bányászokat túlterhelték a chilei bányában, és a sötétben rekedt férfiak fáradságos kiszabadítása után Oakley ellátta őket a napfény helyi intenzitására hangolt napszemüveggel, mert szemük fokozott érzékenységgel bírt a hosszú abszolút sötétben való tartózkodáshoz. . Oakley rendelkezik minden szükséges engedéllyel, hogy napszemüveget lásson el az amerikai hadsereg számára. Így közvetlenül a Honvédelmi Minisztériumnak szállít közvetítők nélkül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Síszemüveg OAKLEY Flight Deck M matt fekete Prizm zseblámpával” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle