Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Az ATOMIC Backland 85 rendkívül könnyû és sokoldalú síléc, amely kiemelkedik gyorsaságával és stabilitásával különbözõ tereptípusokon. Az Ultra Light Woodcore szerkezet könnyebbé teszi a mászást, míg a speciális szénrostok hosszában nagyobb stabilitást biztosítanak a mély hóban vagy a pályán. Az ATOMIC Backland 85 Skin sziklamászó szõnyegek 100% mohairból készülnek, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák mászás közben.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=cBZAgPdVOs0

+

A DYNAFIT Radical síkötés évek óta bevált, sokoldalú eszköz a klasszikus sítúrákhoz. Kombinálja az ellenállást, a kényelmet és a felhasználóbarát kezelhetõséget. Legyen szó helyi vagy magashegyi sítúráról, a Radical mindig jó választás. A Step-In oldaltornyok több mint 30%-kal könnyebbé teszik a lábbeli elõkészítését. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és könnyen készen állsz a következõ lépésre. Ezzel párhuzamosan növeli a oldalirányú stabilitást a lejtõn. Az új alumínium erõsítésû sarok még merevebbé teszi a sílécek és a kötés közötti erõátvitelt, és tartóssá és ellenállóvá teszi a kötést. A Radical két emelkedési móddal rendelkezik. A kötés 25 mm-es rugalmasságot kínál a talplemez hosszának beállításakor, így alkalmazkodik különbözõ talppárméretekhez. A DIN 4-tõl 10-ig állítható kikapcsolási erõ. További biztonság érdekében jég vagy meredek terep esetén síbakancsokat is lehet rögzíteni a Radical síkötésre. Mint az összes DYNAFIT kötés, a Radical is Németországban fejlesztették és gyártották, és DYNAFIT élettartam garanciával rendelkezik.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Fhc2PSPZQoE

Vállaljuk a kötést felszerelni és a lábbelit pontosan a lába szerint beállítani.

 

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Atomic

Az Atomic az egyik leghíresebb osztrák síléc- és sífelszerelés-gyártó. A téli sportokra összpontosító elsődleges gyártó sílécek, bakancsok, sisakok, kötések és botok gyártója és értékesítője különböző márkanevek alatt. AzAtomic márka azonban különösen büszke kiváló minőségű lesiklóléceire. Az Atomic jelenleg az ökológiai termelés és az ökológiai anyagok felhasználásának kiemelkedő támogatója. Ezért egyes símodellek gyártása során szándékosan újrahasznosított anyagokat használnak.

Előzmények

A cég alapítója Alois Rohrmoser, aki 1955-ben már a kezdetek kezdetén sílécgyártó műhelyként alapozta meg. Eredetileg négy alkalmazott évente mindössze 40 pár sílécet gyártott, ami elegendő volt az egész csapat támogatásához. A munka hatékonyabbá tételével sikerült 5 év alatt évi 5000 darabra növelni a termelést. 1981-re a termelést évi több tízezer pár sílécre sikerült növelni. Ebben az évben az Atomic Austria GmbH is bővítette a termelést a bulgáriai Chepelare-ben található gyár megnyitásával. Már maga az a tény, hogy egy nyugati cég gyárat nyitott a keleti tömbben, elég érdekes volt, hiszen ez a totalitarizmus korában ismeretlen dolog volt. 1994 óta az Atomic az Amer Sports Csoport része, és a mai napig a termelés több mint félmillió pár sílécre emelkedett évente. Az Atomic számos technológiai szabadalom tulajdonosa. 1979-ben hozták el a Bionic System-et, 1980-ban a HY-Vitronic-ot és 2008-ban a Doubledecket. 2009-ben fejlesztették ki a LiveFit technológiát, amely egy olyan technológia, amely automatikusan alkalmazkodik a síelő lábának formájához.

A TopSkisport.hu kínálatában

A TosSki étlapján az Atomic márkájú sílécek széles választékát találja. A széles kínálatban minden igényes síelő választhat a méretek és hosszúságok széles skálájából. Természetesen sílécek, botok és sisakok is vannak kínálatban. Az Atomic a síelők és az extrém sportok számára készült gerincvédő kínálatunkban is képviselteti magát. Thermal ruházat és kiegészítők teszik teljessé aktuális kínálatunkat a Topski.cz oldalon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skialp készlet ATOMIC Backland 85 Radical kötéssel és Skin 85 övvel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle