Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Snowboard LIB TECH Cortado egy kiegyensúlyozott all-mountain deszka, amely alkalmas a parkba, a pályára, de a pályáról sem vész el. A C2 profil, a Magne-Traction élek és a snowboard konstrukció kiegyensúlyozott arányt kínál, amelyet bármilyen terepen és hóviszonyok között értékelni fog.

Mûszaki jellemzõk:

- A Magne-Traction technológia, stratégiailag elhelyezett bevágások a snowboard szélei mentén, hihetetlen éltartást és irányítást biztosítanak minden körülmények között.
- C2 profil a lábak között egy billenõ található a szélek tökéletes megtartásához az ívben és a könnyebb manõverezéshez porban. A kötés alatti dõlésszögû zónák egészen az érintkezési pontokig nagyobb stabilitást, visszapattanó erõt és jobb irányíthatóságot biztosítanak.
- Eredeti banántechnológia - a billenõ a lábak között helyezkedik el és a snowboard hegye és farka jobban érintkezik a felülettel, ami stabilabbá, mozgékonyabbá teszi a snowboardot és nem akadnak el a szélei. Porban természetesen halad, de más terepen sem okoz gondot.
- Felsõ réteg Eco szublimált poli top rendkívül ellenálló, ütésálló, könnyû és ellenáll az UV-sugárzásnak és a hõmérséklet-változásoknak.

+

Az SP FT360 könnyû all-mount snowboard kötés Fastec fel- és leszállást megkönnyítõ rendszer. A kétzónás bokapánt könnyû, strapabíró és tökéletesen alkalmazkodik a cipõ formájához.

Méretek:

S = 22-25
M = 25-28
L = 27,5 - 30
XL = 29,5-32

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Márka

Snowboard LIB TECH Cortado

Márka

Nem

Hossz

, ,

A snowboard típusa

Kernel típusa

,

Paraméterek

Magne-Traction

Csúszik

A snowboard hajlítása:

Flex index

Technológia

, , , , , , , ,

Snowboard kötés SP Fastec FT360 Fekete

Méret

, ,

Márka

Flex index / merevség

Csillapítás

Lib Tech

A Lib Tech az egyik legjelentősebb amerikai snowboard gyártó. Ökológiai termelőként, de elsősorban hazai termelőként őrzi imázsát. Azon kevesek közé tartozik, akik büszkén mondhatják jogos hazaszeretettel, hogy külföldre vitték termelésüket, de csaknem négy évtizede változatlanul működnek. Sequim kisvárosában tevékenykednek Washington államban, az Egyesült Államok északnyugati partján.

A Lib Tech gyártásához különösen két technológia kapcsolódik: a Magne-Traction mint a snowboard széleinek oldalirányú görbülete, ami jobb stabilitást hozott például jeges felületen, és a Banana Technology. A banántechnológia volt az, ami egyfajta trükk volt a hagyományos technológiákhoz képest, míg a snowboard teljesen más formája. A Lib tech igyekezett elkerülni a holt zónát, azt a helyet, ami nem működik a versenyző nyomásával és súlyával, ezért egy lefelé ívelt kanyarral érkeztek a piacra. Ez a technológia 2007 óta számos díjat hozott a gyártónak, különösen 2009-ben, amikor nagyobb ismertségre tett szert, és lenyűgözte a megbízásokat, magazinszerkesztőket és hasonlókat.

Előzmények

Amikor Mike Olson 1977-ben megalkotta saját snowboardját, talán nem is tudta, hogy bebizonyította kreativitásának egyediségét, és szebb jövőt szánt magának. Miután 1984-ben elvégezte az egyetemet, teljes munkaidőben snowboardot készített. A Mervin cég kezdetei, amelyet szintén Pet Saarival alapított, nehezebbek és nagyon ideiglenesek voltak. Egy lovas istállóban kezdte, ahol korábban dolgozott, és kisebb munkákból bért keresett. Amikor azonban megjelentek az első megrendelések, és megnőtt a munkájuk iránti kereslet, csak a snowboardok gyártására kezdtek szentelni magukat.

Jelenleg olyan nevek fűződnek a márkához, mint Jesse Burtner, Travis Rice, Martin Černík, Greg Bretz, Jamie Lynn és még sokan mások.

Ökológia

A Lib Technologies vagy a Lib Tech nagymértékben támaszkodik egy környezetbarát vállalat imázsára. A mérgező műanyagokat a gyártásban már régen felváltották az ökológiai anyagok, amelyekben korábban az újrahasznosítható polietilén volt túlsúlyban, 1995-ben kezdett bambuszmagot használni, és inkább polimereket kezdett el használni. Még odáig is eljutottak, hogy nemcsak a termékeket, hanem a teljes termelést és a gyárat is ökológiailag kezelik, karbantartják.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Snowboard LIB TECH Cortado + kötés SP Fastec FT360” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle