Jelenleg akciós készletben vásárolhatja meg ezt a terméket

Jelenleg akciós készletben vásárolhatja meg ezt a terméket
386 935Ft
Beállított ár: 300 140Ft
Készlet megtekintése:
Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Snowboard LIB TECH JL Phoenix Dagmar C2

Snowboard LIB TECH JL Phoenix Dagmar C2 Magne-Traction - hullámos él hét érintkezési ponttal a hihetetlen éltartásért, még jeges felületeken is. A snowboard játékos, könnyen irányítható, és a C2 technológiának köszönhetõen nagyszerûen vezet. A táblán tömörfa mag.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Szín

Márka

A snowboard típusa

Hossz

,

Kernel típusa

Magne-Traction

Csúszik

A snowboard hajlítása:

Széles

Flex index

Kötéssel az ár tartalmazza

Technológia

, , ,

Lib Tech

A Lib Tech az egyik legjelentősebb amerikai snowboard gyártó. Ökológiai termelőként, de elsősorban hazai termelőként őrzi imázsát. Azon kevesek közé tartozik, akik büszkén mondhatják jogos hazaszeretettel, hogy külföldre vitték termelésüket, de csaknem négy évtizede változatlanul működnek. Sequim kisvárosában tevékenykednek Washington államban, az Egyesült Államok északnyugati partján.

A Lib Tech gyártásához különösen két technológia kapcsolódik: a Magne-Traction mint a snowboard széleinek oldalirányú görbülete, ami jobb stabilitást hozott például jeges felületen, és a Banana Technology. A banántechnológia volt az, ami egyfajta trükk volt a hagyományos technológiákhoz képest, míg a snowboard teljesen más formája. A Lib tech igyekezett elkerülni a holt zónát, azt a helyet, ami nem működik a versenyző nyomásával és súlyával, ezért egy lefelé ívelt kanyarral érkeztek a piacra. Ez a technológia 2007 óta számos díjat hozott a gyártónak, különösen 2009-ben, amikor nagyobb ismertségre tett szert, és lenyűgözte a megbízásokat, magazinszerkesztőket és hasonlókat.

Előzmények

Amikor Mike Olson 1977-ben megalkotta saját snowboardját, talán nem is tudta, hogy bebizonyította kreativitásának egyediségét, és szebb jövőt szánt magának. Miután 1984-ben elvégezte az egyetemet, teljes munkaidőben snowboardot készített. A Mervin cég kezdetei, amelyet szintén Pet Saarival alapított, nehezebbek és nagyon ideiglenesek voltak. Egy lovas istállóban kezdte, ahol korábban dolgozott, és kisebb munkákból bért keresett. Amikor azonban megjelentek az első megrendelések, és megnőtt a munkájuk iránti kereslet, csak a snowboardok gyártására kezdtek szentelni magukat.

Jelenleg olyan nevek fűződnek a márkához, mint Jesse Burtner, Travis Rice, Martin Černík, Greg Bretz, Jamie Lynn és még sokan mások.

Ökológia

A Lib Technologies vagy a Lib Tech nagymértékben támaszkodik egy környezetbarát vállalat imázsára. A mérgező műanyagokat a gyártásban már régen felváltották az ökológiai anyagok, amelyekben korábban az újrahasznosítható polietilén volt túlsúlyban, 1995-ben kezdett bambuszmagot használni, és inkább polimereket kezdett el használni. Még odáig is eljutottak, hogy nemcsak a termékeket, hanem a teljes termelést és a gyárat is ökológiailag kezelik, karbantartják.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Snowboard LIB TECH JL Phoenix Dagmar C2” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle