Leírás
Mérettáblázat
Értékelések
Kérdése van?

FEATURES:
Sebességhatároló: eltávolítva
Bekapcsolás/deaktiválás jelzése: IGEN (2,5/9,9 km/h)
Kijelzõ:
olvasható sebesség érték
helyes sávérték (kivonás után)
Kompatibilis:
kijelzõ KIOX 300
Bosch motorok 4. generációs motory
Bosch Smart System
Nem kompatibilis azokkal az elektromos kerékpárokkal, amelyek szelepén mágnes van (Bosch Rim Magnet)
Aktiválás: WALK gomb / + - + -

Tuning chip az e-kerékpárokhoz a legújabb 4. generációs Bosch motorokhoz Smart System rendszerrel.

SpeedBox 1.0 lehetõvé teszi az elektromos kerékpár sebességhatárolójának deaktiválását. Tuning használatakor a kijelzõ 22,2 km/h-ig mutatja a helyes sebességértékeket. 22,2 km/h túllépés után a kijelzõ utolsó két számjegye mutatja a valós sebességet.

Példa:

- 22,3 23 km/h-s sebességnek felel meg

- 23,1 31 km/h-s sebességnek felel meg

Ha vezetése teljes sebességtartományában szeretné nyomon követni a valós értékeket, javasoljuk, hogy szerezze be a SpeedBox 1.0 B. Tuning for Bosch szoftvert. A SpeedBox 1.0 B.Tuning for Bosch segítségével a telefon kijelzõjén megjelenõ SpeedBox alkalmazásban nyomon követheti a valós vezetési paramétereket.

Hogyan mûködik a SpeedBox 1.0?

Az összes SpeedBox funkció megfelelõ aktiválásához a SpeedBox tuning telepítése után az elektromos kerékpár elsõ bekapcsolása után be kell lépni a menübe, és megadni az elektromos kerékpár kerék kerülete adatait.

A SpeedBox 1.0 chipet az elektromos kerékpár vezérlõpultján a WALK funkció rövid aktiválásával (a "-" gomb lenyomva tartásával) aktiválhatja. A 9,9 km/h (6,2 mph) érték jelenik meg az e-bike kijelzõjén, és ettõl a pillanattól kezdve korlátlan sebességgel haladhatsz.

A chip funkciót kikapcsolhatja a WALK funkció újraaktiválásával (a "-" gomb lenyomva tartásával). A kijelzõn 2,5 km/h (1,6 mph) látható, és a 25 km/h-s sebességkorlátozás ismét be van kapcsolva. Az elektromos kerékpár ezután ugyanúgy mûködik, mint a chip beszerelése elõtt.

Gondoltunk olyan elektromos kerékpárokra is, amelyek nem rendelkeznek elérhetõ vagy aktív séta funkcióval. Ebben az esetben a hangolást a két üzemmód közötti dupla váltással, azaz a + - + -.

gombok kombinálásával aktiválhatja és deaktiválhatja.

Ha csatlakoztatott akkumulátorral tölti e-kerékpárját, figyelmen kívül hagyhatja a következõ utasításokat. A "számlálás" folyamata még töltés közben is titokban zajlik. Ha általában leválasztja az akkumulátort az e-bike-ról a feltöltéshez, várjon, és hagyja bekapcsolva az e-bike-ot, amíg a SpeedBox ?visszaszámlálás? folyamatot hajt végre az utazás után. A folyamatban lévõ ?visszaszámlálási? folyamatot a leállított elektromos kerékpár kijelzõjén a növekvõ menetidõ jelzi. Amint a ?visszaszámlálás? befejezõdik, a menetidõ leáll, és az e-bike kijelzõje a helyes megtett távolságot mutatja. A "visszaszámlálás" folyamata az e-bicikli kikapcsolásával vagy elindításával megszakítható, ez semmilyen módon nem korlátozza az e-bicikli használatát. De hagyni kell, hogy a SpeedBox rendszeresen végrehajtsa a "calculation" folyamatot, hogy elkerülje a hangolás észlelését az e-bike-ján.

Montá¾
A SpeedBox chipek gyártásához eredeti csatlakozókat használunk, hogy a chip felszerelése valóban egyszerû legyen és a csatlakozás is megfelelõ legyen. Részletes instrukciókat és videókat készítettünk, amelyeknek köszönhetõen minden vásárló saját maga telepítheti a SpeedBoxot. A tuning chip szétszerelése ugyanolyan egyszerû, mint a felszerelése. Ha bármilyen problémája van a csatlakozással, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Warning
Felhívjuk figyelmét, hogy az ily módon módosított elektromos kerékpárok szárazföldi utakon történõ üzemeltetése ellentétes lehet egyes országok vonatkozó jogszabályaival. A gyártó nem vállal felelõsséget a SpeedBox termékek használatából eredõ károkért. A SpeedBox termékekkel felszerelt elektromos kerékpárok nem használhatók szárazföldi utakon, kerékpárutakon és közterületeken. A SpeedBox termékekkel felszerelt elektromos kerékpárokat csak saját ingatlanon, saját felelõsségre használhatják. A SpeedBox termékek használata érvénytelenítheti elektromos kerékpárjának garanciáját.

A sérülések megelõzése érdekében további biztonsági funkciók és védõtermékek használatát javasoljuk.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Tömeg 10 kg
Márka

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Speedbox 1.0 elektromos kerékpárhoz Bosch motorral (Smart System)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle