Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

Az OAKLEY Radar Adventurer Prizm szemüveg könnyû mûanyagból készült, amelyet úgy terveztek, hogy tartós és kényelmes legyen. Az anyagot ütésállóságra is tervezték az ellenõrzött rugalmasság révén, anélkül, hogy idõvel deformálódna, mint az acetát. Kétszer erõsebb, mint az acetát, de 25%-kal könnyebb. Az eredeti Oakley Unobtanium innováció növeli a tapadást, és biztosítja, hogy szemüvege kerete mindig megfelelõen üljön a helyén, még a legnehezebb körülmények között is.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

JELLEMZŐK

Szín

Márka

Keret színe

A szemüveg színe

Technológia

,

Oakley

Az Oakley kiváló minőségű napszemüvegek és sportszemüvegek amerikai gyártója, amelyeket kifejezetten az elmúlt húsz évben fejlesztettek ki csúcstechnológiai kutatásokat idéző ​​körülmények között. Az Oakleynek több száz szabadalom a tulajdonosa a szemvédelemhez, anyagokhoz és felfedezésekhez a fizika területén. Jelenleg szemvédők, de órák, szemüvegkeretek, cipők és sok egyéb kiegészítők gyártójaként látjuk, főleg sportoláshoz és igényes körülményekhez.

Előzmények

Az Oakley céget James Jannard alapította 1975-ben a kaliforniai Foothill Ranch városában, egy garázscég tipikus eseteként, mindössze néhány dolláros befektetéssel. Jannard ezután különféle BMX-alkatrészek, fogantyúk, tartók gyártásával foglalkozott, többnyire unobtanium néven ismert anyag felhasználásával. Bár már előtte is belepillantott a szemüveggyártásba, csak 1980 után vágott bele O-Frame néven. Az Oakley 1983 óta árul síszemüveget. A közeledő nyári szezonra azonban már elkészítették a Factory Pilot Eyeshades néven ismert, sportolásra orientált napszemüveg modellt. Egy évvel később a Japánban gyártottOakleyFrogskin modell megjelent a piacon. Azóta stabil maradt a főként sportcélú szemüveggyártók körében. 2007 óta az Oakley a Luxottica multinacionális vállalat része, így az Oakley ugyanannak a hálózatnak a része, mint a Ray-Ban, a Persol és a Vogue.

Oakley a kínálatban

Oakley jelentős időt szentel a fejlesztésnek és az élsportolókkal való együttműködésnek. Több éve szorosan együttműködik sportolókkal és rendezvényekkel. Az új termékeket és azok hangolását síelőkkel és snowboardosokkal, valamint más iparágak sportolóival tesztelik és egyeztetik. A szemüveg tulajdonságai miatt az Egyesült Államok egyes államaiban a rendőrség és a katonaság is használja. AzOakley márka Szlovákiában is viszonylag jól ismert és népszerű. A Topski menüben síelőknek és snowboardosoknak szánt szemüvegek széles választékát, valamint sportolóknak és általános használatra szánt napszemüvegeket talál. A napszemüveg keretein belül a vásárlónak lehetősége nyílik a színváltozatok, dizájnok és jellemzők szélesebb választékát megtekinteni.

Kíváncsiság

Az Oakley a tragédiáknak köszönhetően 2010-ben vált láthatóvá. Miután a bányászokat túlterhelték a chilei bányában, és a sötétben rekedt férfiak fáradságos kiszabadítása után Oakley ellátta őket a napfény helyi intenzitására hangolt napszemüveggel, mert szemük fokozott érzékenységgel bírt a hosszú abszolút sötétben való tartózkodáshoz. . Oakley rendelkezik minden szükséges engedéllyel, hogy napszemüveget lásson el az amerikai hadsereg számára. Így közvetlenül a Honvédelmi Minisztériumnak szállít közvetítők nélkül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemüveg OAKLEY Radar Adventurer Prizm Black” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle