Leírás
Mérettáblázat
Gyártó
Értékelések
Kérdése van?

EISBÄR Afra Pompon nõi téli sapka nagy arányban finoman kötött merinó gyapjút tartalmaz, amely garantáltan melegen tartja a leghidegebb téli napokon is. A sapka maximális kényelmet és jól illeszkedõ szabást kínál.

Gyors szállítás
Szakmai tanácsadás
Visszaküldési lehetőség

Eisbär

Az Eisbär viszonylag jól ismert márka Ausztriában, de a sportdivat világában is. Az osztrák sapkagyártó, ami önmagában is szokatlan, hiszen sok ruhagyártó elsősorban más típusú ruhadarabokkal készül, jelenleg főként a jó hírnévből profitál, és Ausztriában még mindig a megfelelő ismertségben hazainak számító márka. Sok profi, valamint hétköznapi szabadidős síelők viselik őket.

Márkatörténet

Az egész az 1950-es években kezdődött, amikor Maria Woss, egy vegyesbolt tulajdonosa férjével, Franzcal, gazdagítani akarta a kínálatot, és kézzel varrott sapkákat akart árulni síelőknek. A síelés már akkor is népszerű volt, csak a meleg, de a látóteret, a fej mozgását sem akadályozó vékony sapkák sem voltak annyira elterjedtek. Beszálltak a gyártásba, az értékesítésbe és a promócióba, fiuk, Erich volt a modell, ha nevezhetjük annak. Idővel sapkájuk több osztrák élsportolóhoz is eljutott. Az 1970-es években Eisbär még az OSV igényes osztrák sícsapat hivatalos kupakszállítója is volt. Az 1980-as évek innovációt hoztak a tervezésben, az 1990-es évek pedig egy kis kockázatot. De kijött. A hajutánzattal és szarvval készült sapkák megfogtak és nagyon népszerűek is lettek. Természetesen a fiatalok körében, akár testben, akár lélekben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Téli sapka EISBÄR Afra Pompon Pink” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van?
info@topskisport.hu

    Ajánlott
    Nemrég nézett
    Lehet, hogy tetszeni fog
    © 2024 - Minden jog fenntartva
    crossmenu-circlecheckmark-circle